13:42 26.02.2016

З полону звільнено трьох українських заручників

1 хв читати
З полону звільнено трьох українських заручників

З піратського полону звільнили ще трьох українських заручників, незабаром вони повернуться додому, повідомив президент України Петро Порошенко.

"Хороша новина від глави Служби безпеки України Василя Грицака. Щойно з полону звільнили ще трьох наших співвітчизників. Незабаром вони повернуться додому. Найближчими днями очікуємо ще хороших новин. Слава Україні!", - написав П.Порошенко на своїй сторінці в Facebook у п'ятницю.

У свою чергу, як передає кореспондент "Інтерфаксу" (interfax.ru), в п'ятницю відбувся обмін полоненими в форматі "три на шість" на мосту біля міста Щастя. Представники ЛНР передали українській стороні трьох полонених, а українська сторона - шістьох.

Обмін здійснювався в присутності спостерігачів спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ, представників Міжнародного Комітету Червоного Хреста і журналістів.

Як повідомлялося, прес-секретар представника України в Тристоронньої групі, другого президента України Леоніда Кучми Дарка Оліфер заявила, що 26 лютого будуть звільнені четверо українських заручників, що перебувають на території окремих районів Луганської області (ОРЛО). У свою чергу, спеціальний представник голови ОБСЄ в Тристоронній контактній групі щодо Донбасу, Мартін Сайдік повідомив, що ЛНР і Київ домовилися про звільнення 26 лютого загалом 12 полонених.

Радник глави Служби безпеки України Юрій Тандит 25 лютого повідомив про продовження переговорів з представниками окремих районів Донецької та Луганської областей (ОРДЛО) щодо обміну ще 25 українських заручників.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ завдали по території України 43 авіаудари із застосуванням 60 КАБів - Генштаб

Глава Пентагону Остін провів першу телефонну розмову з новим міністром оборони РФ Бєлоусовим

Від початку доби було 123 бойові зіткнення, на покровському напрямку кількість боїв зросла до 42, загарбники продовжують натиск - Генштаб

Генеральним секретарем Ради Європи обрано Алена Берсе

Саміт ЄС розпочнеться з обміну думками із Зеленським

МЗС Італії засудило рішення РФ обмежити доступ до трансляцій і веб-сайтів низки європейських ЗМІ

Завдяки рішенню ЄСПЛ у міжнародній судовій практиці зафіксовано дату окупації Криму - Кондратюк

ВАКС вирішив стягнути Мотор-Банк, Вінницький авіазавод та інші активи експрезидента "Мотор Січ" Богуслаєва

До комюніке Саміту миру приєдналася Гайана - Зеленський

Зеленський: Ми точно реалізуємо все, щоб створити Договір про вступ України до ЄС

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА