16:35 12.02.2016

У Львівській області активісти також заблокували проїзд вантажівок з РФ - "Свобода"

2 хв читати
У Львівській області активісти також заблокували проїзд вантажівок з РФ - "Свобода"

У Львівській області на трасі Київ-Чоп активісти партії "Свободи" також блокують проїзд вантажівок з Росії.

Як повідомляє прес-служба ЛГО ВО "Свобода" з посиланням на дані депутата Стрийської районної ради Мар'яна Берездецького, на в'їзді в Стрий 30 активістів "Свободи" зупиняють фури з російськими номерами.

"По рації активіст нам передає про наближення вантажівки з РФ, тоді ми виходимо на пішохідний перехід і блокуємо рух" - цитує прес-служба слова М. Берездецького.

За його словами, за перші дві години вже розвернули 4 вантажівки з російськими номерами, які транзитом через Україну прямують у Європу.

М. Берездецький зазначив, що мета акції полягає в тому, щоб перешкодити проїзду вантажного автотранспорту з Росії в Європу по території України.

Як повідомлялося, акція з блокування фур російських перевізників стартувала 11 лютого в с. Нижні Ворота Воловецького району Закарпатської області. Закарпатські активісти оголосили про створення блокпостів на в'їздах до Закарпатської області для протидії і недопущення в Україну торгового транспорту РФ.

В п'ятницю вранці, 12 лютого, у Волинській області також почалася акція з блокування в'їзду до України вантажних автомобілів з російськими номерами або товарами, виготовленими в РФ.

У свою чергу заступник міністра інфраструктури України Оксана Рейтер заявила, що МІУ має компетенції реагувати на акції громадських активістів у Закарпатській області і на Волині щодо перекриття доріг з метою блокування в'їзду до України вантажних автомобілів з РФ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На час Великодніх свят у Херсонській міській громаді запроваджено додаткові обмеження - Мрочко

Російські війська минулої доби двічі намагалися штурмувати острів Нестрига в Херсонській області, відступили з втратами - Плетенчук

У Харківській області 1 людина загинула і 9 постраждали внаслідок ворожих обстрілів - голова ОВА

У прикордонних районах Чернігівської та Сумської областей за минулу добу зафіксовано 42 обстріли з боку РФ - ОК "Північ"

П'ять громад Сумщини обстріляли окупанти вранці та вночі

ЗС України за добу ліквідували 1260 окупантів

Окупанти за добу завдали 246 ударів по 12 населених пунктах Запорізької області

Ворог обстріляв 18 населених пунктів Херсонської області

У Павлоградському районі знищили 5 БПЛА, постраждали двоє людей

Генштаб ЗС України: На фронті відбулося 119 бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 34 атаки противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА