13:18 12.02.2016

У зоні АТО за добу під час боїв дістали поранень двоє українських військових

1 хв читати
У зоні АТО за добу під час боїв дістали поранень двоє українських військових

У зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за минулу добу жоден український солдат не загинув, а двоє дістали поранень, повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу в результаті активних бойових дій ніхто з наших воїнів не загинув, двоє воїнів дістали поранень", - сказав він на брифінгу в п'ятницю в Києві.

А. Лисенко зазначив, що незаконні збройні формування порушували режим тиші за всією лінії фронту, а найбільш напруженою обстановка була поблизу Горлівки і Донецького аеропорту.

"У Зайцевому в результаті обстрілу з боку бойовиків у своєму дворі дістав поранень місцевий житель, його госпіталізували до Дзержинська", - розповів А. Лисенко.

Спікер АП поінформував, що серія мінометних обстрілів відбулася в Пісках і Зайцевому. НЗФ ведуть вогонь як у світлу, так і темну пору доби.

На маріупольському напрямку неподалік Мар'їнки сили АТО були обстріляні 12 разів, переважно з гранатометів, а в Красногорівці противник застосував міномети калібру 82 мм і артилерійську установку ЗУ-23-2.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА