15:29 08.12.2015

Стець подав у відставку з посади міністра інформаційної політики

2 хв читати
Стець подав у відставку з посади міністра інформаційної політики

Міністр інформаційної політики України Юрій Стець офіційно заявив про відставку після звіту про виконання програми уряду.

"Сьогодні я оголошую свою заяву про відставку", - сказав Ю.Стець на звіті міністрів у вівторок, додавши, що заяву буде передано до Верховної Ради України.

"Рік тому я обіцяв, що я виконаю чотири функції своєї місії на посаді міністра інформаційної політики і через рік діяльності Кабінету Міністрів піду зі своєї посади. Таким чином, сьогодні я оголошую свою заяву про відставку. І саме сьогодні я передам її до Верховної Ради",- сказав Ю.Стець.

Він подякував своїм колегам за роботу і заявив, що і надалі "обстоюватиме інтереси України" незалежно від того, де він працюватиме. "Розхитування українського уряду в такий складний час - це зрада інтересів України", - також заявив він.

Як повідомлялося, минулого тижня Ю.Стець заявив про наміри пройти необхідні процедури з реєстрації своєї офіційної заяви про відставку.

Раніше, 27 жовтня поточного року, він висловив сподівання, що в грудні зможе відзвітувати про виконання всіх поставлених завдань і піти з обійманої посади: "Я думаю, що до 3 грудня мені все вдасться і, як я і обіцяв, 3 грудня 2015 року я після року моєї роботи маю намір відзвітувати перед суспільством і перед коаліцією в парламенті, написати заяву й оголосити про свою відставку".

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА