12:32 03.12.2015

Суд у Києві завершив вивчення доказів у справі російських спецназівців і розпочав допит свідків з боку звинувачення

1 хв читати
Суд у Києві завершив вивчення доказів у справі російських спецназівців і розпочав допит свідків з боку звинувачення

Голосіївський районний суд Києва завершив вивчення матеріалів та доказів, наданих стороною обвинувачення у справі спецназівців Головного розвідувального управління (ГРУ) ЗС РФ Олександра Александрова та Євгена Єрофєєва і розпочинає допит свідків з боку обвинувачення.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", на засіданні в четвер суд завершив вивчення матеріалів обвинувачення, речових доказів і починає допит свідків з боку обвинувачення.

При цьому за клопотанням прокуратури суд прийняв рішення допитати одного зі свідків у форматі, який не передбачає аудіо-, відео - та фотофіксацію представниками ЗМІ.

Прокуратура мотивувала своє клопотання тим, що родичі цього свідка перебувають на тимчасово окупованій території Донбасу, їм може загрожувати небезпека.

Спецназівці О. Александров і Є. Єрофєєв були затримані 16 травня в зоні проведення АТО поблизу м. Щастя (Луганська обл.) при спробі захопити стратегічний міст. У результаті зіткнення один український військовий загинув, троє дістали поранень. Одного із затриманих було поранено в руку, іншого - в ногу. Затримані були переведені до Києва в Головний клінічний шпиталь Міноборони. 29 травня їм зробили планові операції.

19 травня затриманим українські слідчі оголосили підозру у скоєнні злочинів, передбачених ст. 258-3 КК України за участь у терористичній діяльності т. зв. "ЛНР", а потім Шевченківський райсуд Києва обрав для них запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

Окупанти атакували вночі 4 ТЕС в Україні, є постраждалі - ДТЕК

Окупанти обстріляли за добу 14 населених пунктів у Херсонській області, 1 житель загинув, 8 поранено - обладміністрація

В Україні атаковано об'єкти газової інфраструктури, споживачі та клієнти не постраждають - "Нафтогаз"

Знищено російську РЛС "Подльот" - ГУР

Війська РФ атакували у Львівській області об'єкти критичної інфраструктури, жертв немає - Козицький

Силами ППО вночі знищено 21 із 34 ракет, які атакували Україну - Повітряні сили ЗСУ

За добу на Харківщині один загиблий і вісім постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

У Дніпропетровській області в результаті ракетних ударів та артобстрілів пошкоджено енергооб'єкти та понад десять магазинів, поранено двох жителів

Українська авіація за добу атакувала 14 районів скупчення сил противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА