18:12 19.10.2015

Два тіла попередньо виявлено на борту піднятого катера "Іволга" - Мінінфраструктури

1 хв читати
Два тіла попередньо виявлено на борту піднятого катера "Іволга" - Мінінфраструктури

Щонайменше тіла двох загиблих виявлено на борту піднятого на поверхню катера "Іволга", який затонув у районі н. п. Затока (Одеська обл.) в суботу.

"Перша перевірка катера "Іволга", який нещодавно підняли з води, підтвердила наявність усередині щонайменше двох тіл загиблих. Про це повідомив заступник міністра інфраструктури Юрій Васьков", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому в понеділок на сторінці Мінінфраструктури в соцмережі Facebook.

У міністерстві зазначили, що перевірка триває й "інформація оновлюватиметься".

Раніше повідомлялося про загибель 14 людей унаслідок НП із катером за 300 метрів від берега в районі Затоки. Нині рятувальники і слідство перевіряють інформацію про те, що на катері могли бути ще вісім людей, яких досі не знайшли.

Як повідомлялося, в суботу в Затоці Одеської області затонув катер "Іволга". Врятувати вдалося 22 людини.

Стосовно капітана міліція розпочала кримінальне провадження за ч. 3 ст. 276 (порушення правил безпеки руху та експлуатації залізничного, водного або повітряного транспорту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від п’яти до десяти років.

19 жовтня Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області заарештував на 60 днів капітана катера "Іволга" Олександра Книшева. Суд не передбачив для капітана можливість виходу з-під варти під заставу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА