11:06 06.10.2015

Передову на Луганському напрямку залишила більша частина танків ЗС України

1 хв читати
Передову на Луганському напрямку залишила більша частина танків ЗС України

Велика частина танків Т-64 і Т-72 Збройних сил України залишила займані на передовій позиції на Луганському напрямку лінії розмежування сторін, у вівторок планується завершити етап відведення танків, повідомив представник штабу АТО в Луганській області, підполковник Руслан Ткачук.

"Вчора командуванням сектора "А" спільно з представниками ОБСЄ підбито підсумки першого дня виконання доповнень до Мінських угод щодо відведення озброєння. Стало відомо, що передову залишила більша частина танків Т-64 і Т-72. Сьогодні заплановано завершити цей етап. Потім почнеться другий — відвід від лінії розмежування протитанкових гармат Д-48 і Д-44 калібру 85 мм і 82-мм мінометів", - повідомив Р. Ткачук на своєму офіційному сайті у вівторок.

Він нагадав, що підрозділи Збройних сил України у Луганській області отримали 14 діб на виконання дій, регламентованих доповненнями до Мінських угод.

"Цей процес є двостороннім і відбувається під наглядом спеціальної моніторингової місії ОБСЄ", - повідомив Р. Ткачук.

Також він поінформував, що за даними Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування (СЦКК), НЗФ так званої "ЛНР" також здійснюють відведення озброєння.

Він зазначив, що з 7:00 5 вересня до 7:00 6 жовтня 2015 року на Луганському та Артемівському напрямках (Попаснянський район) на лінії розмежування зберігається режим тиші.

Еще по теме

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА