13:25 03.10.2015

"Київгаз" вважає необґрунтованими звинувачення ДФС у зловживанні на 16,3 млн грн

2 хв читати

ПАТ "Київгаз" вважає необґрунтованими обвинувачення заступника голови Державної фіскальної служби України (ДФС) Сергія Білана в зловживанні на 16,3 млн грн, на думку компанії, адресовані саме в її бік.

"Наскільки ми розуміємо, текст, опублікований С. Біланом в соціальній мережі Facebook, до "Київгазу". Ця інформація не відповідає дійсності, звинувачення на адресу "Київгазу" – безпідставні", - зазначили в прес-службі компанії.

У "Київгазі" наголошують, що компанія ніколи не працювала з фіктивними контрагентами. "Пан Білан без жодних законних підстав назвав фіктивними два підприємства, які продавали "Київгазу" свій газ, надалі наданий реальним споживачам. Крім того ярлик "фіктивної" навішано на компанію, що заміняла сантехніку і викладала плитку, яку і зараз можна побачити в офісі "Київгазу", - зазначили у прес-службі.

У "Київгазі" також звернули увагу на логічне протиріччя у висловлюваннях заступника ДФС. "С. Білан заявив, що "Київгаз" купив газ у двох фіктивних компаній газ "невідомого походження" і потім поставив його населенню. Насправді, населенню постачається газ, що купується у НАК "Нафтогаз України". Газ, який купує у інших ліцензованих контрагентів, постачався лише юридичним особам", - уточнили в прес-службі.

На думку компанії, є абсурдними твердження заступника ДФС про неналежну якість газу, що постачається споживачам, а також про поставку "повітря".

"Якість газу на 100% контролюється державними органами і потрапляння на ринок газу сумнівної якості є неможливим. Крім того, "Київгаз" не має технічних засобів або приладів, які могли б вплинути на якість газу. Все наявне обладнання пройшло сертифікацію і повністю відповідає всім технічним вимогам", - резюмують у компанії.

Крім того, компанія обурена тим, як проводився обшук в їхньому офісі. "Людей без будь-яких правових підстав зігнали в хол і протримали 13 годин. Це – свавілля та порушення прав людини", - зазначили в прес-службі.

У "Київгазі" впевнені, що справи, відкриті проти їхньої компанії, не мають жодних перспектив як у питанні донарахування податків, так і в питанні кримінального переслідування посадових осіб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Тривають бої біля Стариці та Вовчанська на харківському напрямку - Генштаб ЗСУ

Керівництво Ізраїлю не сприймає планів видати ордери МКС на арешт Нетаньяху і глави ізраїльського Міноборони

У ЄС закликали припинити напади на медичні заклади на палестинських територіях

Раді рекомендують ухвалити в цілому законопроєкт, що зрівнює в правах жінок і чоловіків, які мають дітей до 18 років, на звільнення з військової служби під час війни

Індія братиме участь у майбутньому Саміті миру в Швейцарії - ЗМІ

Двох харків'ян, які наводили ворожий вогонь на місця зосередження ЗСУ, засуджено до 15 років в'язниці - прокуратура

Міноборони затвердило нову політику про людський капітал у Силах оборони

Росіяни намагатимуться просунутися далі й створити буферну зону вздовж українського кордону, більше допомоги Україні на підході - глава Пентагону

ВР рекомендують ухвалити в цілому законопроєкт, який регулює діяльність держорганів щодо пошуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин

До суду скеровано обвинувачення проти ексмера Куп'янська, який здав місто в перші дні повномасштабного вторгнення РФ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА