17:32 21.09.2015

Вінницька область на 94% готова до опалювального сезону - ОДА

2 хв читати
Вінницька область на 94% готова до опалювального сезону - ОДА

У Вінницькій області технічну підготовку житлово-комунального господарства та соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років виконано на 94% від запланованих обсягів робіт, заявив заступник голови Вінницької облдержадміністрації Василь Броварник.

Як повідомляє департамент інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Вінницької ОДА у понеділок, в області загалом виконано 94% робіт від запланованих обсягів (по Україні — 90%). У тепловому господарстві - 93,0%, у житловому фонді – 94%, у водопровідно-каналізаційному господарстві - 93%, заклади соціально-культурного призначення готові на 96,0% , а дорожньо-мостове господарство – на 93%.

"Щодо теплового господарства реконструйовано і замінено котли для 38 котелень, замінено 5 км теплових мереж на попередньо ізольовані труби. У житловому фонді замінено покрівлю на майже 1300 будинках, підготовлено понад 2 тис. внутрішньобудинкових інженерних мереж. Також замінено близько 30 км водопровідних і каналізаційних мереж. Комплексно підготовлено понад 1,6 тис. освітніх та лікарняних установ" - цитує В.Броварника департамент інформаційної діяльності області.

Водночас, як повідомляється, необхідно прискорити виконання робіт в окремих районах Вінницької області, а це Немирівський, Томашпільський, Гайсинський, Літинський.

"Завершують виконання підготовчих робіт до майбутнього опалювального сезону ПАТ "Вінницяобленерго" та ПАТ "Вінницягаз". Забезпечено ремонт повітряних ліній електропередач протяжністю 526 км і ремонт 183 трансформаторних підстанцій.

У ПАТ "Вінницягаз" наразі виконано необхідний обсяг технічних робіт із забезпечення безперебійного та безаварійного газопостачання. Зокрема, капітально відремонтовано 32 газорозподільних пунктів, реконструйовано майже 12 км газопроводів тощо. З 1 вересня розпочато заповнення систем теплопостачання. Вже 95% систем житлових будинків заповнені та перебувають під тиском", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, всі види робіт, що забезпечують безперебійне постачання послуг у опалювальному сезоні, будуть завершені до 1 жовтня 2015 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Прикордонники вилучили скрипку Страдіварі на українсько-польському кордоні

Кемерон під час візиту до Києва розпочав переговори щодо 100-річного партнерства між Україною та Великою Британією

У вихідні в Україні буде тепло, у неділю в Києві та низці областей короткочасні дощі

ДБР повідомило про підозру в незаконному збагаченні колишньому начальнику ГУ внутрішньої безпеки СБУ Наумову

Глава МЗС Великої Британії відвідав Львів

У Києві на вихідні оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки

Енергетики оперативно повернули світло понад 13 тис. абонентам у двох районах Києва - Міненерго

На п'яти напрямках будівництво оборонних фортифікацій підходить до завершення - Міноборони України

Окупанти обстріляли Середина-Буду, 32 прикордонні села та селища, пошкоджені лікарня та 11 приватних будинків - ОК "Північ"

Повідомлено про підозру зловмисникам, які викрали з карток іноземних громадян майже 1,5 млн грн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА