16:30 29.08.2015

Порошенко доручив Яценюку і Ложкіну очолити підготовку зі створення меморіалу українських героїв у Києві

1 хв читати
Порошенко доручив Яценюку і Ложкіну очолити підготовку зі створення меморіалу українських героїв у Києві

Президент України Петро Порошенко доручив Кабінету Міністрів України у двомісячний термін затвердити план заходів щодо створення меморіалу українських героїв у Києві.

П. Порошенко підписав відповідний указ "Про заходи щодо створення меморіалу українських героїв", повідомляє в суботу прес-служба глави держави.

Крім того, згідно з указом президента створено організаційний комітет з підготовки та проведення заходів щодо створення меморіалу українських героїв, співголовами якого призначено прем'єр-міністра Арсенія Яценюка і голову Адміністрації президента Бориса Ложкіна.

"Україна вдячна героям, які віддали за неї своє життя. Суспільство прагне гідно вшанувати їх", - цитує прес-служба заступника голови АПУ Ростислава Павленка.

Як зазначається, зараз громадські активісти та ініціативні групи обговорюють різні ідеї і шукають кращі художні та архітектурні рішення.

"Усі небайдужі громадяни зможуть знайти своє місце у роботі, спрямованій на те, щоб у столиці України – місті Києві з'явився меморіал, який нагадуватиме всім поколінням українців про подвиг українських героїв", - наголосив Р. Павленко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА