10:27 13.08.2015

Група Concorde Capital має намір сприяти розслідуванню SEC

1 хв читати
Група Concorde Capital має намір сприяти розслідуванню SEC

Інвестиційна група компаній Concorde Capital здійснює внутрішнє розслідування у зв'язку з підозрами Комісії з цінних паперів і бірж США (The Securities and Exchange Commission, SEC), йдеться в повідомленні компанії, переданому агентству "Инетрфакс-Україна" в середу ввечері.

"Наразі ми розбираємося в ситуації, що склалася, і здійснюємо внутрішнє розслідування. Ми максимально відкриті та сприятимемо офіційному розслідуванню", - йдеться в повідомленні.

Concorde Capital заявляє, що є одним із найбільших операторів на інвестиційному ринку України, обслуговує сотні клієнтів, що інвестують і здійснюють свої транзакції в усьому світі, зокрема і в США. "Очевидно, деякі такі трансакції виявилися підозрілими", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, SEC порушила справу за фактом шахрайства стосовно низки профучасників фондового ринку, до списку яких увійшли дві відомі інвесткомпанії та шість трейдерів з України.

Як повідомляється в позові, обвинувачені реалізували міжнародну шахрайську схему, зламуючи сервери щонайменше двох новинних служб й отримуючи нечесним шляхом конфіденційну фінансову інформацію про компанії, які торгуються на біржах, із неопублікованих прес-релізів. Потім зловмисники використовували отриману інформацію під час торгівлі цінними паперами і таким чином отримали близько $100 млн незаконного доходу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА