13:27 01.08.2015

Нардеп Ланьо повернувся на Закарпаття - ЗМІ

1 хв читати
Нардеп Ланьо повернувся на Закарпаття - ЗМІ

Народний депутат Михайло Ланьо повернувся на Закарпаття, про це повідомляє видання Mukachevo.net із посиланням на місцеві ЗМІ, а також на власні джерела в оточенні нардепа.

"Цю інформацію повідомили деякі місцеві ЗМІ з посиланням на депутата особисто, а також її редакції Mukachevo.net підтвердили в оточенні фігуранта контрабандних розборок у Мукачевому 11 липня", - йдеться в повідомленні.

За інформацією видання Mukachevo.net, нардеп повернувся на Закарпаття 30 липня.

"За неофіційною інформацією, М.Ланьо провів близько тижня в Італії на морі разом із сім'єю. Туди він поїхав 22 липня, покинувши країну з другої спроби. Перша, яку було здійснено 17 липня, була невдалою", - пише видання.

Як повідомлялося, 11 липня в м. Мукачевому сталася перестрілка за участю людей, близьких до народного депутата Михайла Ланя, місцевих міліціонерів, а також членів "Правого сектора". За різними даними, внаслідок перестрілки загинули до п’яти осіб, близько 14 були поранені.

За інформацією МВС, близько десяти бійців "Правого сектора" раніше ховалися в лісовому масиві в околицях Мукачевого, двоє були доправлені до лікарні. 16 липня в СБУ поінформували, що залишилося розшукати шістьох озброєних членів руху "Правий сектор" на території Мукачівського району.

За версією "Правого сектора", перестрілка була спровокована кримінальними елементами на чолі з М.Ланем, якому вони перекрили канал контрабанди.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА