14:36 19.06.2015

Генпрокуратура вже не має претензій до колишнього заступника генпрокурора Даниленка, припинено розслідування справи СБУ за ст. "екоцид"

1 хв читати

У Генеральної прокуратури України більше немає претензій до колишнього заступника генпрокурора Анатолія Даниленка, розслідування кримінального провадження СБУ за ст. "екоцид" припинено, заявляє генеральний прокурор України Віктор Шокін.

"Як тільки Наливайченко (екс-глава СБУ Валентин Наливайченко - ІФ) заявив про те, що колишній заступник генпрокурора Даниленко причетний до махінацій і угод і є співвласником нафтогазової компанії "БРСМ", ми відкрили кримінальне провадження з цих питань. На сьогодні точно встановлено, що Даниленко не є співзасновником і ніяких угод не укладав", - розповів генпрокурор в інтерв'ю низці телеканалів у п'ятницю в Києві.

Він наголосив: "Справа, відкрита за так званим "екоцидом", закрита, її було розпочато необгрунтовано. На сьогодні питань до Даниленка в нас немає".

Раніше, будучи главою СБУ, В.Наливайченко заявив про причетність колишнього керівництва Генпрокуратури до "кришування" нафтобази "БРСМ-нафта" біля Василькова, де 8 червня виникла пожежа. За його словами, були підстави підозрювати колишнього заступника генпрокурора в рамках розслідування кримінального провадження у зв'язку з пожежею.

Глава СБУ також повідомляв, що колишній заступник генпрокурора був фактичним співвласником нафтобази "БРСМ-Нафта".

У свою чергу А.Даниленко заявив, що подасть на В.Наливайченко до суду за наклеп.

СБУ раніше відкрила кримінальне провадження за ст. "екоцид" у зв'язку з пожежею на нафтобазі "БРСМ-Нафта".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА