14:22 30.03.2015

Суд повернув держпідприємству "Пуща-Водиця" 3,4 га землі поблизу Києва

1 хв читати
Суд повернув держпідприємству "Пуща-Водиця" 3,4 га землі поблизу Києва

Господарський суд Київської області визнав недійсним розпорядження Київської обласної державної адміністрації, згідно з яким надано в оренду земельну ділянку площею 3,4 га.

"Встановлено, що, відповідно до прийнятого розпорядження, між Київською обласною держадміністрацією та приватним підприємством укладено договір оренди зазначеної земельної ділянки, розміщеної на території Софіївсько-Борщагівської сільської ради", - повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

За інформацією прокуратури, ці землі вилучено з постійного користування державного підприємства "Науково-дослідний виробничий агрокомбінат "Пуща-Водиця" і змінено їхнє цільове призначення на землі промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони.

Однак розпорядження не відповідає вимогам земельного законодавства, оскільки прийняте не уповноваженим органом та без відповідного погодження землекористувача та органу управління майном.

Суд погодився з аргументами прокуратури і визнав недійсним зазначене розпорядження та укладений на його підставі договір оренди земельної ділянки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Сіра зона" на півночі Харківщини не збільшилася, відбуваються активні бої - Синєгубов

EBU дискваліфікувала учасника "Євробачення-2024" від Нідерландів

Форум "Інклюзивне відновлення громад" відбувся в Києві

Жителям прикордоння на Сумщині рекомендують утриматися від відвідування кладовищ

Росіяни скинули КАБи на Херсонську область, є загиблий

Ворог посилив наступальні дії на авдіївському, куп'янському, бахмутському напрямках, широкомасштабного наступу на півночі Харківщини немає - ОСУВ "Хортиця"

У неділю в Україні невеликий дощ прогнозується лише в північних областях

СБУ оголосила набір до ЦСО "А"

Російська армія демонструє нездатність застосовувати боєприпаси по намічених цілях - британська розвідка

На Харківщині тривають бої за н.п. на прикордонні, які перебували в "сірій зоні", українські захисники отримують підкріплення і стабілізують смугу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА