16:04 15.03.2015

В Україну вторгся двадцятий "гуманітарний конвой" із РФ - спікер АТО

1 хв читати
В Україну вторгся двадцятий "гуманітарний конвой" із РФ - спікер АТО

Український кордон перетнула чергова колона вантажних автомобілів із РФ, яка, за заявами російської сторони, нібито перевозить гуманітарну допомогу жителям східних регіонів України, контрольованих бойовиками, заявляє спікер АТО Андрій Лисенко.

"На тлі збройних провокацій із боку бойовиків учора з Російської Федерації на територію України вторгся черговий, двадцятий (за рахунком - ІФ) так званий гуманітарний конвой", - сказав А.Лисенко на брифінгу в неділю в Києві.

Він розповів, що, за даними представника МНС РФ Олега Воронова, понад 80 машин перетнули російсько-український кордон у прикордонних пунктах "Донецьк" (РФ) і "Матвєєв Курган". Частина машин поїде у напрямку Луганська, а інша в Донецьк.

"Українська міжвідомча група жодним чином, навіть шляхом візуального спостереження, не брала участі в оформленні вантажу", - зазначив спікер АТО.

За словами А.Лисенка, представники Міжнародного комітету Червоного Хреста також не брали участі в інспекції багажу, "що вкотре демонструє, як Росія зневажає всі можливі норми національного та міжнародного права".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА