14:01 30.01.2015

Бої тривають поблизу Вуглегірська - прес-центр АТО

1 хв читати
Бої тривають поблизу Вуглегірська - прес-центр АТО

Поблизу Вуглегірська (Донецька обл.) тривають бойові дії, терористи продовжують обстріл блокпостів і опорних пунктів, повідомив прес-центр АТО.

"Сили АТО ведуть контрбатарейну боротьбу, точковими ударами знищують вогневі засоби, живу силу і техніку супротивника", - повідомив прес-центр на офіційній сторінці в Facebook в п'ятницю вдень.

Там також зазначили, що інформація про дії українських підрозділів, місця їх перебування не розголошується, щоб не завдати шкоди діям сил АТО на вказаних рубежах і ділянках.

Раніше в п'ятницю народний депутат (фракція "Об'єднання "Самопоміч"), командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко повідомив, що м. Вуглегірськ (Донецька обл.) перебуває під контролем бойовиків, українські військові утримують окремі опорні пункти.

У свою чергу народний депутат (фракція "Народний фронт"), радник глави МВС Антон Геращенко навів у мережі Facebook таку інформацію: "Говорив з начальником Донецької міліції В'ячеславом Аброськіним і з хлопцями із спецбатальйону міліції "Світязь" про ситуацію поблизу Вуглегірська-Дебальцевого. Вуглегірськ і Дебальцеве - наші!"

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА