13:19 21.01.2015

Сімох поранених на 31-му блокпості українських військових доправлено до лікарні - Москаль

2 хв читати
Сімох поранених на 31-му блокпості українських військових доправлено до лікарні - Москаль

"Швидка допомога" змогла вивезти сімох поранених бійців із 31-го блокпоста (у районі н. п. Кримське) та доправити до лікарні Лисичанська (Луганська обл.) незважаючи на обстріли з артилерії, "Градів", мінометів і танків, інформує голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль.

"Загалом нині госпіталізовано сімох людей, які дістали поранень різного ступеня тяжкості", - зазначено в повідомленні, оприлюдненому на сайті голови ОДА в середу.

За даними голови ОДА, 29-й блокпост на Бахмутці (біля с. Новотошківького Попаснянского району) бойовики інтенсивно обстрілювали всю ніч, проте витіснити українських силовиків не змогли.

"На ранок у населених пунктах, розташованих уздовж Бахмутки, настала бойова тиша, що тривала кілька годин. Близько 11-ї години потужні обстріли тут поновилися", - сказав Г.Москаль.

За словами голови ОДА, Кримське в першій половині дня середи обстріляли з "Градів", є прямі влучення у будинки, три з яких спалахнули. Вулиця Гагаріна, що веде від протитуберкульозного диспансеру до центру, майже повністю зруйнована, будинки палають там досі.

"Особливо потужний обстріл Кримське пережило в ніч на вівторок, тоді снарядами з "Градів" були пошкоджені близько сотні будинків. Більшість жителів давно виїхала з села, завдяки чому жертв вдалося уникнути (інформації про постраждалих із Кримського не надходило). Люди, які залишилися, не можуть виїхати через постійні бойові дії. Село залишається знеструмленим, проте вислати туди ремонтні бригади поки що неможливо", - зазначено в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА