10:44 16.12.2014

Бойовики дев’ять разів обстріляли позиції українських військових у зоні АТО, напали на колону постачання захисників донецького аеропорту - прес-центр АТО

1 хв читати
Бойовики дев’ять разів обстріляли позиції українських військових у зоні АТО, напали на колону постачання захисників донецького аеропорту - прес-центр АТО

За добу ситуація в зоні проведення антитерористичної операції не зазнала істотних змін. Використовуючи паузу в проведенні бойових дій, бойовики й далі атакують позиції українських військ із використанням артилерійсько-мінометної зброї, "Градів" і стрілецької зброї.

"За минулу добу штабом АТО враховано дев’ять випадків відкриття вогню з боку терористів. Районами найбільшої активності бандгруп залишається Луганський, Донецький, і Дебальцівський плацдарми", - зазначено в інформації прес-центру АТО, оприлюдненій у вівторок уранці.

Так, під час проведення конвою з усім необхідним для захисників міжнародного аеропорту Донецьк бандити відкрили вогонь по колоні. "Напад відбито. Всі машини прорвалися до позицій "кіборгів", - додали в прес-центрі.

У результаті недотримання бойовиками режиму припинення вогню в зону ураження потрапили позиції українських військ поблизу населених пунктів Кримське, Новотошківське, Трудове, Дебальцеве, Чорнухине.

"Двічі вогонь терористи цілеспрямовано вели по житлових кварталах населених пунктів. На щастя, цього разу обійшлося без жертв серед мирного населення", - зазначено в повідомленні.

Також у прес-центрі поінформували, що бойовики й далі руйнують об'єкти інфраструктури населених пунктів Донбасу.

"Попри зусилля, яких українська військова і місцева влада докладають для відновлення міст і сіл, представники незаконних збройних формувань навпаки зацікавлені в максимальній кількості жертв і руйнувань", - констатують у прес-центрі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поліція в Тбілісі застосувала проти демонстрантів водомети і перцевий спрей після спроб зламати ворота будівлі парламенту

До 13 людей зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу Золочева

США розширили санкційні списки проти РФ, додали авіакомпанію "Победа", низку підприємств

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Зеленський звільнив Вітюка з посади керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА