17:45 10.11.2014

Камери спостереження зафіксували причетних до вибуху в харківському кафе - радник глави МВС

1 хв читати

У МВС України розраховують на встановлення осіб, причетних до вибуху у харківському кафе, оскільки є відеозаписи камер спостереження і свідчення очевидців.

Як розповів на брифінгу в понеділок у Києві радник глави МВС Антон Геращенко, кримінальне провадження за фактом вибуху у харківському кафе розслідується за статтею "теракт" і розслідуванням займається Служба безпеки України.

"Ми обов'язково знайдемо тих, хто це зробив. У нас є візуальне розуміння, хто це був: є свідчення очевидців, є зйомки відеокамери. Думаю, що цей злочин буде розкрито", - наголосив А. Геращенко.

Водночас, відповідаючи на уточнювальне запитання, чи встановлені особи, які можуть бути причетні до скоєння цього злочину, радник глави МВС сказав, що поки що особистості людей, які могли бути причетні до цього вибуху, не встановлені. "Є розуміння, хто це був", - сказав А. Геращенко.

Як повідомлялося, в неділю, о 21.45 у рок-пабі "Стіна" в Харкові стався вибух. Унаслідок вибуху постраждали і були госпіталізовані 11 людей, зокрема двоє перебувають у важкому стані. За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 258 КК (терористичний акт, що спричинив тяжків наслідків).

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сирський дві доби провів на покровському та курахівському напрямках, ухвалив рішення щодо посилення оборони резервами

ДТЕК за тиждень відновив електропостачання у трьох областях для 112 тис. абонентів

На місці пожежі в Кропивницькому виявлено тіло одного загиблого - голова ОВА

Стано: Боррель проти участі представників ЄС у церемонії інавгурації Путіна

У Кропивницькому пожежа на підприємстві, інформація про постраждалих уточнюється - ДСНС

В Україні очікуються нічні заморозки на поверхні ґрунту

ГУР про скупчення РФ угруповання військ на північному напрямку: Все відомо, опрацьовуються необхідні дії та рішення з боку України

Фон дер Ляєн за підсумками зустрічі з Макроном і Цзіньпінем: Сподіваємося, що Китай використає свій вплив на Росію, щоб покласти край війні

У Києві станція метро "Поштова площа" працює у звичайному режимі, ризиків підтоплення немає - КМДА

ГУР про навчання РФ: Ядерний шантаж - стабільна практика режиму Путіна

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА