11:53 23.09.2014

У понеділок увечері в Донецьку загинув мирний житель, ніч минула спокійно - міськрада

1 хв читати
У понеділок увечері в Донецьку загинув мирний житель, ніч минула спокійно - міськрада

Увечері 22 вересня в Донецьку сталося кілька артобстрілів, унаслідок чого загинув мирний житель, а ніч минула спокійно, повідомляє прес-служба міської адміністрації.

Так, інформують у міськраді у вівторок уранці, 22 вересня близько 17.00 артобстрілів зазнали два райони міста - Київський та Куйбишевський. У результаті осколками снарядів пошкоджено магістральні газопроводи поблизу Донецького аеропорту - на вул. Стратонавт і в 3, 5, 27, 88, 184 і вул. Злітній, 16.

Зруйновано газопроводи будинків 15, 17 на вул. Преси, вул. Щедрина, 12, Уткіна, 25 у Куйбишевському районі.

Близько 20.50 понеділка стався повторний артобстріл приватного сектора в Київському районі. Він став причиною займання будинку.

Під час військових дій загинув один мирний житель. "Хлопець дістав осколкових поранень, не сумісних із життям, перебуваючи на перехресті вулиць Артемівської та Свободи", - зазначено в повідомленні.

Станом на 9.30 у Донецьку тихо. Повідомлень про події в районах не надходить. Комунальні підприємства, що забезпечують життєдіяльність міста, працюють у штатному режимі. Громадський транспорт рухається автомагістраля ми згідно з графіками.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА