16:59 03.09.2014

Суд Києва залишив у силі вирок колишньому судді Зваричу - 10 років в'язниці

2 хв читати
Суд Києва залишив у силі вирок колишньому судді Зваричу - 10 років в'язниці

Апеляційний суд Києва залишив без задоволення скаргу на вирок колишньому судді Ігорю Зваричу, визнаному винним у хабарництві та засудженому до 10 років позбавлення волі.

"Апеляційний суд Києва розглянув скаргу адвоката на постанову Оболонського районного суду столиці про відмову у скасуванні за нововиявленими обставинами вироку цього ж суду стосовно колишнього голови Львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря Зварича, засудженого за одержання хабара та інші злочини до 10 років позбавлення волі", - йдеться в повідомленні прес-служби Генеральної прокуратури України в середу.

За інформацією Генпрокуратури, адвокат просив суд скасувати вирок на підставі нововиявлених обставин - нібито незнання районним судом на момент ухвалення вироку про нову статтю Кримінального кодексу про відповідальність за зловживання впливом, за яким, на думку захисника, мають бути кваліфіковані дії І.Зварича.

"Погодившись з позицією представника Генпрокуратури про відсутність нововиявлених обставин, які за законом можуть бути підставою для скасування вироку, апеляційний суд залишив постанову райсуду без змін, а апеляційну скаргу адвоката - без задоволення", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, 20 вересня 2011 року Оболонський райсуд Києва засудив І.Зварича до 10 років позбавлення волі та конфіскації усього майна. Крім того, він позбавлений права обіймати будь-які посади в судах і виконувати організаційно-виконавчі функції в державних установах строком на 3 роки.

І.Зварича обвинувачують в отриманні хабара в особливо великих розмірах. Кримінальну справу проти нього було порушено в грудні 2008 року, а в березні 2009 року він був затриманий.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА