13:14 03.02.2014

Маршрут Київ-Москва став найпопулярнішим з аеропорту "Бориспіль"

1 хв читати
Маршрут Київ-Москва став найпопулярнішим з аеропорту "Бориспіль"

Найбільш затребуваним авіарейсом з аеропорту "Бориспіль" (Київ) став маршрут Київ-Москва.

Як повідомила прес-служба аеропорту, в 2013 році між "Борисполем" і двома аеропортами Москви – "Шереметьєво" і "Домодєдово" – було перевезено близько 900 тис. пасажирів. Із "Борисполя" польоти до Москви здійснюють три великі авіакомпанії: українська "Міжнародні авіалінії України" та дві російські - "Аерофлот" і S7.

Серед регулярних маршрутів із "Борисполя" другу і третю позиції за обсягами авіаперевезень у 2013 році посідають Тель-Авів (близько 380 тис. пасажирів) та Амстердам (305 тис. пас.).

До десятки топ-напрямків із найбільшого українського аеропорту також увійшли Франкфурт, Париж, Стамбул, Дубай, Лондон та два чартерні маршрути - до Анталії та Шарм-ель-Шейха.

Із ліній регулярної експлуатації, що увійшли до ТОП-10, найбільший приріст пасажиропотоків порівняно з 2012 роком продемонстрували Київ-Дубай (+19,7%), Київ-Амстердам (+19,5%), Київ-Париж (+16,6%) і Київ-Франкфурт (+10%). Також значне зростання пасажирського трафіка (+19,4%) зафіксовано на чартерному напрямку Київ-Анталія.

Державне підприємство "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" - найбільший аеропорт України, що обслуговує понад 50% пасажирських авіаперевезень країни. "Бориспіль" є членом Міжнародної асоціації повітряного транспорту (International Air Transport Association, IATA).

Регулярне сполучення зі столичного аеропорту здійснюють понад 50 авіакомпаній, що експлуатують більше ніж 100 маршрутів у всьому світі.

"Бориспіль" - єдиний український аеропорт, в якому обслуговують далекомагістральні рейси.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА