11:44 30.01.2014

Під час штурму Чернігівської ОДА постраждали 20 міліціонерів - МВС

2 хв читати
Під час штурму Чернігівської ОДА постраждали 20 міліціонерів - МВС

За даними лікарні при УМВС у Чернігівській області по медичну допомогу звернулися 20 співробітників міліції, які дістали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості 25 січня під час спроби захоплення адмінбудівлі Чернігівської обласної державної адміністрації (ОДА).

Як повідомляє в четвер відділ зв'язків із громадськістю УМВС України в Чернігівській області, четверо правоохоронців наразі перебувають на стаціонарному лікуванні, один лікується амбулаторно. Інші співробітники міліції, які звернулися до медичного закладу, отримали допомогу й повернулися до виконання службових обов'язків.

У ВЗГ МВС України повідомили, що двоє міліціонерів під стінами облдержадміністрації дістали закритих черепно-мозкових травм, струс головного мозку й забої голови, ще у двох - акустичні травми вух.

"Значна частина постраждалих міліціонерів дістала травм голови, кінцівок і спини, а також хімічні опіки очей невідомим газом. Дістали поранень і заступники начальника УМВС у Чернігівській області", - повідомили в міліції.

Наразі слідче управління УМВС України в Чернігівській області проводить досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактами масових заворушень, захоплення будівель органів влади та заподіяння тілесних ушкоджень працівникам правоохоронних органів за ч. 1 ст. 294 КК України (масові заворушення, караються позбавленням волі на термін від 5 до 10 років), за ч. 1 ст. 341 КК України (захоплення державних або громадських будівель або споруд, караються обмеженням волі на термін від 3 до 5 років або позбавленням волі на термін від 3 до 6 років), за ч. 2 ст. 345 КК України (загроза або насильство стосовно працівника правоохоронного органу, карається обмеженням волі на термін від 2 до 5 років або позбавленням волі на термін від 2 до 6 років).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Києві на вихідні оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки

Енергетики оперативно повернули світло понад 13 тис. абонентам у двох районах Києва - Міненерго

На п'яти напрямках будівництво оборонних фортифікацій підходить до завершення - Міноборони України

Окупанти обстріляли Середина-Буду, 32 прикордонні села та селища, пошкоджені лікарня та 11 приватних будинків - ОК "Північ"

Повідомлено про підозру зловмисникам, які викрали з карток іноземних громадян майже 1,5 млн грн

Матеріали до 2-го читання законопроєкту про заборону афілійованих із РПЦ організацій оприлюднять після юрекспертизи

Росіяни обстріляли Курахове, двоє людей загинули

За минулу добу в Україні внаслідок обстрілів загинула одна дитина, восьмеро поранені

Лондон не заперечує проти використання зброї по РФ - прем'єр Великої Британії

Двоє загиблих, ще четверо поранених на Донеччині за минулий день через обстріли

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА