13:57 16.12.2013

Секретар РНБО Клюєв має намір прийти до Генпрокуратури й відповісти на всі запитання

2 хв читати
Секретар РНБО Клюєв має намір прийти до Генпрокуратури й відповісти на всі запитання

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Андрій Клюєв називає звинувачення на свою адресу спланованою провокацією, у зв'язку з чим має намір сам прийти до Генпрокуратури й відповісти на всі запитання.

"Враховуючи масу дезінформації, яка останнім часом з'являлася в ЗМІ, а також звинувачення на мою адресу з боку окремих політиків, не можу не відреагувати", - цитує прес-служба секретаря РНБО А.Клюєва.

Він наголосив, що всі звинувачення побудовані на дезінформації та необ'єктивних домислах.

"Це - частина очевидної добре спланованої операції з дискредитації для досягнення конкретних політичних цілей", - наголосив А.Клюєв.

Секретар РНБО також заявив, що сьогодні сам піде до Генеральної прокуратури України й відповість її представникам на всі їхні запитання. "Я впевнений, що об'єктивне розслідування покаже безпідставність усіх звинувачень на мою адресу", - сказав А.Клюєв.

21 листопада уряд України вирішив призупинити підготовку до підписання угоди про асоціацію з ЄС. Цього самого дня, організувавшись через соцмережі, люди вийшли на майдан Незалежності на знак протесту.

29 листопада на саміті Східного партнерства у Вільнюсі угоду не було підписано. Близько 4-ї години ранку 30 листопада бійці спецпідрозділу "Беркут" жорстоко розігнали людей із Майдану. Тоді повідомлялося про 35 постраждалих і 35 затриманих. Кадри з розгоном Євромайдану шокували українців і світову громадськість. 30 листопада обурені українці почали збиратися на Михайлівській площі.

1 грудня на народне віче, організоване опозицією, вийшли сотні тисяч українців. Незважаючи на заборону суду проводити акції на майдані Незалежності, Європейській площі та біля будівель центральних органів влади, люди заполонили Майдан. Тоді ж мітингувальники зайняли будівлі київської мерії, Будинку профспілок, встановили намети на майдані Незалежності.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Сталевий фронт" Ахметова побудував понад 80 км фортифікацій на Донеччині та Запоріжжі

Президент на Ставці заслухав доповіді щодо захисту інфраструктури та посилення виробництва зброї

Зеленський відповів республіканцям - противникам надання допомоги Україні: Гроші йдуть насамперед в оборонний сектор США

Окупанти обстрілюють Херсон - голова МВА

Окупанти завдали удару по Балаклії, постраждали семеро мирних жителів - ОВА

Завгосп медзакладу з Вовчанська виявився російським навідником, отримав реальний термін

Апеляційна палата ВАКС визнала невинуватим колишнього нардепа Пацкана й закрила справу

Лише 26% наданих інформаційних повідомлень про зруйноване та пошкоджене житло проходять верифікацію

"Новус Україна" запустив власний "зелений" розподільчий центр у Києві

Кличко пропонує спростити процедуру забезпечення автомобілями людей з інвалідністю, зокрема ветеранів війни

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА