15:46 12.12.2013

На Дніпропетровщині відкрито 192 пункти обігріву

1 хв читати
На Дніпропетровщині відкрито 192 пункти обігріву

У зв'язку зі зниженням температури в Дніпропетровській області відкрито 191 стаціонарний та один мобільний пункт обігріву.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі територіального управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області, стаціонарні пункти обігріву облаштували в медичних закладах, а також в установах соціально-побутового і культурного призначення.

"Перший мобільний пункт обігріву встановлено в Дніпропетровську на вул. Курчатова поблизу залізничного та автовокзалу", - заявили в прес-службі відомства.

У стаціонарних пунктах обігріву соціальні працівники даватимуть людям гарячий чай, їжу, теплий одяг, а у разі необхідності і можливість переночувати.

Для їх безперебійної роботи в містах і районах створено оперативні штаби, які координуватимуть дії місцевих органів влади на випадок надзвичайних ситуацій.

За інформацією ТУ ДСНС, в усіх 13 містах області створено соціальні патрулі.

"Ми готові розгорнути 31 мобільний пункт обігріву, в яких люди зможуть обігрітися, випити чай та отримати необхідну допомогу. Мобільні пункти обігріву буде відкрито за рішенням місцевих комісій із техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій", - заявили в прес-службі.

Минулої зими в Дніпропетровській області працювали 168 стаціонарних, 5 мобільних пунктів обігріву, допомогою яких скористалися 4285 людей, працювали 17 екіпажів соціальних патрулів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сирський дві доби провів на покровському та курахівському напрямках, ухвалив рішення щодо посилення оборони резервами

ДТЕК за тиждень відновив електропостачання у трьох областях для 112 тис. абонентів

На місці пожежі в Кропивницькому виявлено тіло одного загиблого - голова ОВА

Стано: Боррель проти участі представників ЄС у церемонії інавгурації Путіна

У Кропивницькому пожежа на підприємстві, інформація про постраждалих уточнюється - ДСНС

В Україні очікуються нічні заморозки на поверхні ґрунту

ГУР про скупчення РФ угруповання військ на північному напрямку: Все відомо, опрацьовуються необхідні дії та рішення з боку України

Фон дер Ляєн за підсумками зустрічі з Макроном і Цзіньпінем: Сподіваємося, що Китай використає свій вплив на Росію, щоб покласти край війні

У Києві станція метро "Поштова площа" працює у звичайному режимі, ризиків підтоплення немає - КМДА

ГУР про навчання РФ: Ядерний шантаж - стабільна практика режиму Путіна

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА