11:26 15.08.2013

Siemens зацікавилася будівництвом швидкісного трамвая в Одесі

2 хв читати

Компанія Siemens висловила зацікавленість у проектуванні та будівництві швидкісного трамвая в Одесі, повідомляє департамент інформації та зв'язків із громадськістю Одеської міськради в четвер.

За даними прес-служби міськради, мер Одеси Олексій Костусєв і генеральний директор дочірнього підприємства "Сіменс Україна" Корнеліус Граніг зустрілися, щоб обговорити питання потенційного співробітництва та впровадження на території міста нових технологій, розроблених компанією. Йшлося про впровадження інфраструктурних проектів, спрямованих, насамперед, на розвиток транспортного господарства та енергозбереження.

Коментуючи підсумки зустрічі, віце-мер Кирило Шаламай зазначив, що представники "Сіменс Україна" зацікавилися реалізацією проекту впровадження лінії швидкісного трамвая. Обидві сторони готові розпочати розробку проекту, підготувати концепцію для його реалізації.

"Трамвайне сполучення з житловим масивом Котовського в нас закільцьовано біля Пересипського мосту. Мер Олексій Костусєв підтримує ідею, що потрібно продовжити трамвайний маршрут до центру міста: до Тираспольської площі, залізничного вокзалу та в перспективі зробити цю трамвайну лінію наскрізною. Використовуючи сучасні технології, наприклад, на звужених ділянках можна підняти трамвайне полотно на другий рівень, звільнивши площу для автомобільного транспорту. Це побажання ми озвучили компанії "Сіменс Україна". Концепцію цього проекту виконає сама компанія, і в разі її схвалення громадою міста ми зможемо розпочати обговорення його безпосередньої реалізації. Керівництво міста має бажання співпрацювати та розглядати інші проекти ДП "Сіменс Україна", - сказав К.Шаламай.

Також представники "Сіменс Україна" запропонували Одесі трамваї, автобуси, що працюють на електричних двигунах, системи дорожнього оповіщення та вуличного освітлення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Шмигаль обговорив військові потреби України з болгарським колегою Главчевим

KSE Institute за $3 млн Світового банку навчить 6 тис. людей роботі з МФО

У Нікопольському районі вже 6 постраждалих від обстрілів, зокрема дитина - обладміністрація

Окупанти завдали удару по Криворізькому району, постраждав місцевий житель

Лубінець передав МФЧХ документи, що свідчать про низку порушень у діяльності російського Червоного Хреста

Окупанти завдали удару по Херсону, повністю зруйновано кілька приватних будинків - обладміністрація

Данія виділяє Україні новий пакет допомоги в розмірі EUR33,5 млн

Кулеба обговорив із главою МЗС Антигуа і Барбуди шляхи подальшого розвитку двостороннього співробітництва між країнами

У Києві відбулася координаційна зустріч між посольством Італії, офісом AICS та італійськими гуманітарними організаціями

Українська авіація завдала за добу ударів по 5 місцях скупчення окупантів і їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА