16:08 08.07.2013

У Києві встановлять 200 громадських туалетів

1 хв читати

Київська міська державна адміністрація (КМДА) має намір відновити мережу громадських туалетів у столиці.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", комісія з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Київської міської ради в понеділок внесла зміни до Програми соціально-економічного розвитку, що передбачають виділення 10 млн грн на ці цілі.

Згідно з проектом рішення, який буде винесено на розгляд Київради в четвер, 11 липня, цю суму буде виділено за рахунок перерозподілу фінансування з інших об'єктів.

Так, пропонується зняти 800 тис. грн із реконструкції Бортницької станції аерації, 970 тис. грн - будівництва водозабору житлового масиву Осокорки-Північні, 2,9 млн грн - із Програми з енергоефективності.

Директор департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА Дмитро Новицький повідомив, що зазначені 10 млн грн необхідні лише для проектних робіт зі встановлення 200 громадських туалетів - стаціонарних, модульних і тимчасових. Проект буде розроблено до кінця поточного року, а встановлювати туалети почнуть із 2014 року.

При цьому він не назвав суми, яка знадобиться безпосередньо на встановлення туалетів, пославшись на те, що це стане відомо лише після розроблення проекту.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА