17:06 04.03.2013

У Києві біля офісу Рабиновича пролунав вибух

2 хв читати
У Києві біля офісу Рабиновича пролунав вибух

У Києві біля офісу відомого бізнесмена, співголови Європейського єврейського парламенту (EJP), президента Всеукраїнського єврейського конгресу Вадима Рабиновича стався вибух.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у відділі зв'язків із громадськістю ГУ МВС України в Києві, інформація про звук, схожий на вибух, надійшла на номер 102 у понеділок удень.

"Люди почули різкий звук біля одного з припаркованих автомобілів неподалік станції метро "Кловська", біля будівлі за адресою вул. Мечникова, 14", - розповіли в міліції.

За попередніми даними, міг вибухнути вибухопакет. Ніхто не постраждав, наголосили у відділі зв'язків із громадськістю.

На місці працюють слідчо-оперативні та вибухотехнічні служби.

За зазначеною адресою розташований офіс В.Рабиновича.

У свою чергу один із менеджерів інформаційних проектів В.Рабиновича, колишній головний редактор газети "Столичные новости" Володимир Кацман заявив, що вибух біля офісу В.Рабиновича був замахом на його життя.

"Сьогодні в Києві близько 15:36 у районі метро "Кловська" (вул. Мечникова) скоєно замах на життя співголови Європейського єврейського парламенту (EJP), президента Всеукраїнського єврейського конгресу, відомого бізнесмена Вадима Рабиновича. В його автомобіль, який виїжджав із двору офісу, з боку порожнього сусіднього будинку кинули вибуховий пристрій. Автомобіль пошкоджено", - написав він на своїй сторінці у Facebook у понеділок.

"Величезної сили вибух було чути на всій вулиці Мечникова, в деяких будинках вибито шибки, спрацювала сигналізація багатьох автомобілів на прилеглих стоянках. Подробиці НП з'ясовуються, на місце оперативно прибула група співробітників правоохоронних органів", - зазначив В.Кацман.

У приймальні В.Рабиновича агентству "Інтерфакс-Україна" підтвердили факт вибуху й повідомили, що бізнесмен наразі відповідає на запитання слідчого.

Як повідомлялося, 18 січня В.Рабинович заявив, що представники нинішньої української влади намагаються позбавити його Першого єврейського міжнародного новинного телеканалу Jewish News One (JN1). Бізнесмен звернувся з відповідною заявою до Генеральної прокуратури України.

JN1 - незалежний приватний канал, заснований двома українськими бізнесменами-філантропами, відомими в міжнародній єврейській громаді, - Ігорем Коломойським і В.Рабиновичем. Про створення JN1 було заявлено 4 квітня 2011 року на єврейському форумі Європи в Парижі. Ініціатором став президент Європейського єврейського союзу І.Коломойський.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область

Унаслідок ворожого обстрілу Гірника на Донеччині загинули двоє цивільних і поранені шестеро

"Нова пошта" компенсує клієнтам пошкоджені російською балістикою в Одесі 900 посилок - співвласник

"Нова пошта" підтвердила обстріл російською балістикою одного зі своїх відділень в Одесі - заява

Окупанти за добу завдали 368 ударів по восьми населених пунктах Запорізької області

Кондратюк запропонувала парламентаріям Азербайджану приєднатися до Міжнародної коаліції за повернення українських дітей, депортованих РФ

Черговий обстріл Одеси ще раз доводить важливість постачання Україні систем ППО

Війська РФ обстрілювали Нікопольський район Дніпропетровської області, є пошкодження

Ворог за добу втратив 1030 осіб

У Харківській області один трактор підірвався на міні, а в інший влучив ворожий дрон

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА