11:08 19.02.2013

Допит третього свідка у справі Щербаня перенесено на 4 березня

1 хв читати

Допит екс-голови Донецької облдержадміністрації Володимира Щербаня - свідка у справі про вбивство народного депутата Євгена Щербаня - перенесено на 4 березня через хворобу цього свідка.

Таке рішення прийняла у вівторок уранці слідчий суддя Печерського районного суду Києва Ганна Медушевська на засіданні в Апеляційному суді столиці.

"У зв'язку з неявкою на судове засідання учасників цього провадження у справі оголошено перерву до 4 березня до 11:00", - повідомила суддя.

На початку засідання Г.Медушевська повідомила про те, що 18 лютого до суду надійшла заява В.Щербаня, в якій він просить відкласти судове засідання у зв'язку з його хворобою.

Водночас суддя повідомила, що до суду не доправлено екс-прем'єра Юлію Тимошенко, проте причини цього невідомі, хоча її було належним чином поінформовано 16 лютого про місце й час судового засідання.

Г.Медушевська також зазначила, що в понеділок до суду надійшла заява від адвоката Олександра Плахотнюка про відвід судді. Проте ця заява залишилася без розгляду, оскільки на нинішній стадії процесу відвід суддів не передбачений.

Як повідомила в понеділок увечері прес-служба Державної пенітенціарної служби України, Ю.Тимошенко не етапуватимуть до Апеляційного суду Києва для участі в допиті свідка у справі про вбивство Є.Щербаня, оскільки допит 19 лютого не відбудеться через повідомлення свідка про неможливість прибути до суду через його хворобу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА