12:18 22.11.2012

Табачник вручив педагогам премію за внесок у розвиток освіти та наукові досягнення

2 хв читати
Табачник вручив педагогам премію за внесок у розвиток освіти та наукові досягнення

Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник вручив державну премію України у сфері освіти педагогам за внесок у розвиток науки та освіти.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", 27 працівників освітньої сфери було нагороджено в середу в Києві.

Міністр зазначив, що плідна робота, творчі та наукові досягнення стали запорукою визнання працівників освіти України.

Лауреатами премії стали творчі колективи авторів, чиї роботи, на думку журі, зробили внесок у розвиток української освіти та науки.

До Комітету державної премії у сфері освіти з 1 листопада 2011 року по 1 березня 2012 року подали матеріали від 26 колективів авторів. Протягом чотирьох місяців тривало громадське обговорення робіт, а також експертна оцінка їх науково-практичної значущості, за їх результатами було відібрано найкращі роботи. А у вересні 2012 року, як розповів Д.Табачник, шляхом таємного голосування було визначено п’ять колективів на отримання премії.

У номінації "дошкільна і позашкільна освіта" лауреатами стали автори циклу робіт "Всеукраїнський освітній інтернет-портал "Острів знань", у номінації "загальна середня освіта" - автори освітньо-методичного комплексу з фізики для середньої школи.

У номінаціях "професійно-технічна освіта" найкращим визнано цикл робіт "Форми і зміст курсового підвищення кваліфікації керівних і педагогічних працівників закладу професійно-технічної освіти", "вища освіта" - навчально-методичний комплекс "Диференціальні рівняння".

"За наукові досягнення у сфері освіти" премію отримали авторський колектив робіт "Комплекс наукових досліджень проблем судово-правової реформи в Україні в 2001-2011 роках та їх використання в професійній підготовці юристів".

У 2011 році лауреатами премії стали 11 працівників освітньої сфери.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА