15:59 07.11.2012

До Києва з гастролями приїхав московський театр "Студія Театрального мистецтва"

1 хв читати

У Київ на гастролі з виставами "Гравці" за мотивами однойменної п'єси Миколи Гоголя і "Marienbad" за мотивами роману Шолом-Алейхема приїхав московський театр "Студія Театрального мистецтва" ("СТІ").

Режисер, художній керівник театру "СТІ" Сергій Женовач на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" в середу зазначив, що очолюваний ним театр вперше приїхав на гастролі до Києва, і покаже дві вистави. На сцені Театру російської драми ім. Лесі Українки 8 і 9 листопада публіці буде представлений спектакль "Гравці", а 10 і 11 листопада актори представлять "Marienbad".

С.Женовач розповів, що спектакль "Гравці" був поставлений, тому що "наші дівчатка (актриси театру, - ІФ) стають мамами, і потрібно було зробити чоловічий спектакль, який би нас виручив". "У вистави "Гравці" хороша доля, він був у нас і в Талліні, і у Вільнюсі, і в Мінську, і в Петербурзі ми його грали", - наголосив він.

Художній керівник зазначив, що в трупі "СТІ" наразі грають 20 осіб, хоча працюють 18 артистів, оскільки дві актриси в декретній відпустці.

С.Женовач зазначив, що не буде багато розповідати про самі вистави, оскільки глядач зможе оцінити задумку і бачення творів самими акторами на сцені у найближчі дні.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА