14:06 23.10.2012

"Шахтар" здатний обігравати команди топ-рівня - Луческу

2 хв читати
"Шахтар" здатний обігравати команди топ-рівня - Луческу

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу вважає, що його команда дозріла для того, щоб обігравати топ-клуби Європи.

"Так, ми вже досягли такого рівня. Перебуваємо в положенні, коли можемо обігравати такі команди", - сказав на прес-конференції в понеділок у Донецьку напередодні матчу з "Челсі", повідомляє прес-служба клубу.

При цьому він зазначив, що передусім його хвилює не видовищна гра "Шахтаря", а перемога команди.

М. Луческу охарактеризував "Челсі" як команду, яка не дуже швидко починає гру, але потім показує рухливий швидкісний футбол. "Зовсім інша манера в "Ювентуса". У Турині підібрано колектив, в якому гравці доповнюють один одного. Команда намагається використовувати слабкі сторони суперника, на цьому акцентувати свою гру. Наразі "Челсі" - більш атакуюча команда, ніж "Ювентус". Італійці будують свою гру на швидких атаках і контратаках. Лондонці вже не та команда, яка в минулому сезоні вигравала Лігу чемпіонів. Тоді вони показували не дуже видовищний футбол, більше оборонялися, чекали якогось кутового, чуда від Дрогба. Зараз же там зовсім інший контингент, більш адаптований до комбінаційного футболу, помінялася ментальність. Тому ми і очікуємо завтра "Челсі" як атакуючу команду", - сказав він.

Наставник "гірників" хотів би, щоб команда в матчі з "Челсі" показала себе грамотно з тактичної точки зору. "Наша команда зуміла пристосуватися до гри "Ювентуса", тепер важливо пристосуватися до манери "Челсі". Це, напевно, буде матч високого рівня", - додав він.

Коментуючи виїзну перемогу "Челсі" в суботу в лондонському дербі над "Тоттенхем" із рахунком 4:2, М. Луческу сказав: "Ми теж не "Тоттенхем" сьогодні. Вважаю, що наша команда вище рівнем. Це стосується як індивідуальної майстерності кожного з футболістів, так і організації гри. Думаю, що за цим компонентам ми вище "Тоттенхема".

Як повідомлялося, 2 жовтня "Шахтар" зіграв унічию 1:1 із "Ювентусом" на його полі у матчі 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА. Після двох турів "Челсі" і "Шахтар" набрали по чотири очки і лідирують у групі Е, в "Ювентуса" - два очки та у "Нордшелланд" - 0.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Харківського підприємця, який передавав росіянам інформацію про дислокацію Сил оборони в регіоні, засуджено до 5,5 року ув'язнення

ВР закликала міжнародні організації активізувати зусилля для звільнення українських журналістів, яких утримує РФ

На Херсонщині доправлено до лікарні жінку, яка постраждала від російського обстрілу, - ОВА

ДБР у Львові затримало військового, який за хабар обіцяв влаштувати мобілізованого до тилової частини

СБУ повідомила про підозру митрополиту Святогірської лаври, який під час літургії передав окупантам позиції ЗСУ

Пил із Сахари дістався території України – Гідрометцентр

"єЧергу" для автобусів запущено на 10 українсько-молдовських пунктах пропуску

Міноборони створило Офіс підтримки коаліцій для забезпечення системного управління військовою допомогою від партнерів

Спровоковану ворожим артобстрілом пожежу в Куп'янську ліквідовано, незважаючи на загрозу повторних обстрілів

Суд визнав наявність російського громадянства в колишньої топпосадовиці Мін'юсту Прилуцької

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА