16:40 19.10.2012

Лише чесні та прозорі вибори будуть успішними для Партії регіонів - Герман

2 хв читати
Лише чесні та прозорі вибори будуть успішними для Партії регіонів - Герман

Керівник прес-центру Партії регіонів Ганна Герман заявляє, що будь-який результат парламентських виборів буде успішним для Партії регіонів у тому разі, якщо вони будуть чесними і прозорими.

Як повідомляє прес-служба Партії регіонів у п'ятницю, політик звернула увагу на те, що забезпечення відеозапису та відеотрансляції під час виборів - це хороший механізм для того, щоб провести в Україні чесні і прозорі вибори.

Також, відповідаючи на запитання журналістів про те, який результат Партія регіонів вважатиме успішним, Г.Герман зазначила: "Вибори для Партії регіонів будуть успішними, якщо ми скажемо, що ці вибори були чесними і прозорими. Кожен результат у цьому випадку буде для нас успішним".

Вона звернула увагу на те, що "рейтингові компанії, соціологи дають нам досить добрий результат - завжди це був перший результат. Ми також упевнені в тому, що дуже хороший результат візьмуть і ті кандидати, які йдуть у мажоритарних округах (від ПР)".

"Ми нікого не знімали з виборів на користь якоїсь політичної сили. Ми дуже ретельно підходили до питання підбору кандидатів, до питання підбору команди. У нас ніколи не було випадків перебіжчиків. У нас були дуже важкі часи, особливо коли ми були в опозиції, але у нас ніхто нікуди не перебігав, не продавався, не перекуповувався. У нас немає такої традиції. У нас в команді це не прийнято. У нас є певні принципи, якими ми пишаємося. І я дуже пишаюся своїми колегами, які в найважчі часи залишалися в команді. Ми завжди дуже ретельно підходили до підбору кандидатів", - розповіла керівник офіційного прес-центру Партії регіонів.

"У нас був "не закритий" з'їзд, і стояло питання - чи проводити зараз другий етап з'їзду, і, може, когось зняти, але ми порадилися і вирішили, що у нас все гаразд. Ми йдемо на вибори, ми довіряємо своїм людям. Ми віримо в їх перемогу. Ми віримо в те, що їх підтримають виборці. Але головне для нас навіть не це, головне для нас те, щоб ми як партія влади створили такі умови, аби кожен громадянин зміг підтримати того кандидата, який йому до душі. Ось це головний результат, на який спрямовані всі наші зусилля", - резюмувала Г.Герман.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Затримано керівника ДП "Адміністрації річкових портів", якого підозрюють в одержанні хабаря за дозвіл влаштувати місця для відпочинку на причалах

Єрмак і Сіято обговорили ключові питання українсько-угорських відносин

У Бородянці Київської області "зникли" 20 млн грн на відновлення - Держаудитслужба

Ворог завдав два ракетних і 65 авіаударів, обстріляв понад 110 населених пунктів

Українська авіація завдала ударів по 13 районах зосередження особового складу ворога - Генштаб ЗСУ

За добу на фронті відбулося 97 бойових зіткнень, ЗСУ відбили 28 атак на авдіївському напрямку - Генштаб

На Харківщині знищено ворожий розвідувальний БПЛА - ОК "Схід"

В акваторії Чорного й Азовського морів нині перебувають 5 багатоцільових російських винищувачів - літаків Су-34 і Су-35

Унаслідок обстрілів у Нікопольському районі поранено місцевого жителя - Дніпропетровська ОВА

Унаслідок ракетної атаки в Кропивницькому районі поранено чоловіка, пошкоджено об'єкти інфраструктури - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА