10:52 19.10.2012

Герман: найкраща реклама для Партії регіонів - її досягнення

2 хв читати
Герман: найкраща реклама для Партії регіонів - її досягнення

Керівник прес-центру Партії регіонів Ганна Герман переконана, що кращою рекламою для партії є її справи і досягнення.

"Краща реклама для Партії регіонів - це її справи. Я часто буваю у Львові, і я дуже мучилася, коли їздила страшними дорогами. Ще сім місяців тому траса (від Києва до Львова) була ямою на ямі. Сьогодні це траса міжнародного рівня. І якщо в кожному селі, так як ми плануємо, будуть прекрасні дороги, якщо щотижня до селян будуть приїжджати пересувні амбулаторії, де можна буде проводити обстеження, то це і стане найкращою рекламою", - заявила вона під час прес-конференції в четвер, повідомляє Партії регіонів.

Г.Герман також висловила переконання, що на політичній рекламі варто економити.

"Коли ситуація навколо поліпшується, я б на рекламі економила. Я б взагалі познімала всі білборди, тому що знаю, скільки це коштує. І коли я бачу, як політики заліплюють своїми обличчями дороги і відволікають увагу водіїв, то, вважаю, що це просто викидання грошей на вітер", - додала вона.

Керівник офіційного прес-центру Партії регіонів також розповіла, що в Сполучених Штатах під час президентської передвиборчої кампанії вона не побачила жодного білборда з політичною рекламою. За її словами, в США є спеціальні магазини, розділені навпіл, де з обох сторін можна придбати рекламні матеріали кандидатів у президенти.

"Я думаю, прийде час, і у нас на політичну рекламу будуть менше витрачати грошей", - висловила припущення Г.Герман.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА