17:48 07.06.2012

Гасла прибічників Тимошенко в наметовому містечку біля фан-зони у Києві переклали англійською

2 хв читати

Останні приготування офіційної фан-зони Євро-2012 до запуску в центрі Києва відбуваються під поглядами містян та іноземних гостей міста.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", огорожі навколо фан-зони на вул. Хрещатик і майдані Незалежності, обтягнуті банерами з символікою Євро-2012 і спонсорів чемпіонату, на входах до фан-зони встановлені по 2 камери відеоспостереження. У четвер ще можна потрапити до фан-зони в не лише суворо встановлених місцях.

По території фан-зони і навколо неї прогулюються і фотографуються люди. Завершується підготовка фан-зони на майдані Незалежності та Хрещатику. Приготування до запуску фан-зони тривають і у брендованих торговельних наметах компаній, яким дозволено торгівлю та рекламу на території фан-зони. Деякі з них вже працюють.

Вартість пива в наметах - від 15 грн за півлітра.

До підземного переходу під майданом Незалежності можна потрапити через чотири входи, станція метро "Майдан Незалежності" працює лише як пересадочна, проте пасажири, за звичкою, підходять до дверей, щоб спуститися в метро.

За периметром фан-зони, на входах і на її території перебувають люди в яскраво-зелених жилетах з написом security. Кілька охоронців патрулюють територію фан-зони на велосипедах.

За вул. Городецького стоїть кілька автобусів з правоохоронцями.

Шведські вболівальники у фан-зоні розмістили свій куточок, де можна придбати напої, закуски і шведські сувеніри.

Прибічники екс-прем'єра Юлії Тимошенко, намети яких розташовані на вул. Хрещатик біля проїзду до будівлі Печерського районного суду, переклали свої гасла англійською.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА