13:21 08.09.2022

"Епіцентр К" відкриває одразу два нові ТЦ у Києві та Львові

3 хв читати
"Епіцентр К" відкриває одразу два нові ТЦ у Києві та Львові

Група компаній "Епіцентр К" 10-11 вересня відкриє два нові торговельні центри у Києві та Львові сумарною площею 120 тис. кв. м, повідомила пресслужба групи.

"Нові ТЦ мережі "Епіцентр" у Києві та Львові стануть найбільшими торговельними об'єктами в країні, введеними в експлуатацію з початку широкомасштабної війни. Їх відкриття дозволить створити понад 1,2 тис. нових робочих місць, а річні відрахування до місцевих та державного бюджетів, за попередніми оцінками, перевищать 145 млн грн", – процитовано у повідомленні в.о. директора із роздрібної торгівлі мережі "Епіцентр" Дмитра Танька.

Згідно з пресрелізом, об'єкт у Львові буде відкрито у новому для компанії форматі торговельно-розважального центру, він буде найбільшим ТЦ мережі на заході України. Площа першої черги об'єкту становитиме 90 тис. кв. м. Два поверхи ТЦ будуть доступні одразу після відкриття, а третій, площі якого пропонуються в оренду, буде відкрито пізніше.

На першому поверсі львівського ТЦ будуть розміщені як традиційні для "Епіцентру" відділи, так і нові магазини (Workshop із інструментами, "Автомол" із товарами для автомобілістів). Крім того, відкриється найбільший у мережі продуктовий Food Market площею близько 4 тис. кв. м із фудкортом на 260 місць та повним циклом власного виробництва.

Другий поверх ТРЦ міститиме зону відпочинку, а також відділи "Галереї Деко" (6 тис. кв. м), "Сад та город" (5 тис. кв. м), "Центр меблів" (3,7 тис. кв. м) ). Дитячий магазин "E.Pic" (2 тис. кв. м) із активною зоною розваг.

Інфраструктура ТРЦ у Львові також включає великий атріум для ярмарку сезонних товарів, паркування першої черги на тисячу машиномісць та пішохідну зону із зеленою зоною відпочинку.

Як повідомляє "Епіцентр К", торговельний центр у Києві стане дев'ятим об'єктом мережі у столиці. 

Станом на жовтень 2022 року компанія має 73 діючі торговельні центри “Епіцентр”, включаючи гіпермаркети “Нова лінія”, в різних регіонах України. Ще 9 зруйновані внаслідок російської воєнної агресії чи не працюють.

У вересні 2015 року Епіцентр підписав договір про партнерство з міжнародною мережею магазинів спортивних товарів Intersport. Станом на кінець 2022 року компанія відкрила близько 60 магазинів Intersport у 25 містах України.

У 2020 році "Епіцентр К" уклав угоду з польською компанією OTCF щодо розвитку монобрендової мережі магазинів 4F в Україні. Перший магазин відкрився 1 серпня у київському торговельно-розважальному центрі Retroville.

На кінець 2021 року мережа налічувала 4 торгові точки: три у столиці та одну в Харкові. У тому ж році Епіцентр почав розвиток у країні на правах франшизи мережі спортивного одягу та взуття The Athlete`s foot (TAF). Бренд є дочірнім проєктом Intersport International Corporation. Перший магазин відкрився 26 грудня 2020 року в ТРЦ Blockbuster Mall у Києві, другий - у ТРЦ Retroville.

Група також має ряд виробничих активів. У 2019 році запущено потужний завод з виробництва керамічної плитки та керамограніту Epicentr Ceramic Corporation у смт. Калинівка Київської області. У тому ж році проведено модернізацію ще одного заводу з виробництва плитки - «Карпатська кераміка» у м. Калуш Івано-Франківської області.

До групи входить деревообробне підприємство ЦСМ «Осмолода» (також розташоване в Калуші Івано-Франківської області). Воно здійснює повний цикл переробки деревини і є одним із найбільших підприємств регіону. Компанія переробляє до 10 тис. куб. м деревини на місяць.

"Епіцентр Агро" обробляє 160 000 га с/г земель у 5 областях (Вінницька, Хмельницька, Тернопільська, Київська, Черкаська, Житомирська) і має 20 тваринницьких ферм. Вирощує зернові та олійні культури: пшеницю, кукурудзу, соняшник, ріпак, сою. Має 15 елеваторів на 1,5 млн т одночасного зберігання зерна.

За даними Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців, учасниками ТОВ "Епіцентр К" є Олександр Герега (51,3%), Галина Герега (47,97%) та Тетяна Суржик (0,73%).

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

"Київтеплоенерго" у 2024 р. планує замінити 55 км аварійних теплових мереж - заступник голови КМДА

НБУ анонсував низку кроків валютної лібералізації найближчими тижнями

У призначенні пенсії українцям, які працювали за кордоном, зараховуватимуть отриманий там страховий стаж - Мінсоцполітики

НБУ поліпшив прогноз інфляції на 2024 р. з 8,6% до 8,2% і несуттєво погіршив його на 2025 р.

НБУ знизив облікову ставку трохи більше за очікування - до 13,5% і її оцінку на кінець року - до 13%

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА