15:30 25.05.2022

У травні Міноборони перерахувало військовослужбовцям ЗСУ 51,5 млрд грн - Резніков

2 хв читати
У травні Міноборони перерахувало військовослужбовцям ЗСУ 51,5 млрд грн - Резніков

У травні 2022 року Міністерство оборони України перерахувало військовослужбовцям Збройних сил України грошове забезпечення та додаткову винагороду за квітень сумарно на 51,5 млрд грн, повідомив міністр оборони України Олексій Резніков.

"У травні 2022 року за квітень місяць Міністерство оборони перерахувало військовослужбовцям Збройних сил України грошове забезпечення та додаткову винагороду сумарно на 51,5 млрд грн. У червні ми готуємося виплатити майже 64,5 млрд грн. Нагадаю, що у 2021 році приблизно таку суму сплатили за рік", - повідомив Резніков у зверненні, оприлюдненому у фейсбуці у середу.

За його словами, згідно з доповідями, які він отримує, у травні проблемних ситуацій було вже на порядок менше, ніж минулого місяця. Нюанси або особливі ситуації з виплатами ще можуть бути, але загалом система вже налагоджена, наголосив Резніков.

Глава Міноборони звернув увагу на виплату воїнам, які опинилися у полоні. За його словами, грошове забезпечення, яке вони мають отримувати, виплачують членам сім'ї за їх зверненням.

"Початок виплат сім'ям може дещо затримуватися з об'єктивної причини. Адже для того щоб розпочати ці виплати, має бути видано відповідний наказ про службове становище військовослужбовця. Необхідно не лише переконатися, що наш воїн у полоні, скажімо, побачити його на відео. У певному порядку зафіксувати цей факт, щоб надалі все працювало як годинник. Фінансисти Міноборони тримають на особливому контролі виплати сім'ям полонених. У разі потреби, я прошу звертатися до міністерства, ми всі питання вирішимо", - запевнив Резніков.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА