15:09 24.05.2022

"Київхліб" відновив постачання в регіони України

2 хв читати
"Київхліб" відновив постачання в регіони України

"Київхліб", найбільший в Україні виробник хліба та хлібобулочних виробів, повністю відновив роботу своєї регіональної мережі, поставки здійснюються, зокрема, до Харкова та Миколаєва, повідомила пресслужба компанії агентству "Інтерфакс-Україна" у вівторок.

За її даними, продукцію "Київхліба" постачають у всі торговельні точки компанії, які функціонують, зокрема в Миколаєві та Харкові.

Також відновлено випуск більшої частини асортименту, який підприємство мало до військового вторгнення РФ в Україну.

"Звісно, це не весь асортиментний портфель, який був до війни. Але однозначно більша його частина, майже 100 найменувань. Зосередилися на найпопулярніших позиціях", - наводить пресслужба компанії слова заступника директора комерційного департаменту "Київхліба" Віктора Чуйка.

З початком війни підприємство не зупинило роботу і продовжувало випікати хліб, і вже безкоштовно роздало понад 1 тис. тонн хліба киянам і жителям області, загонам територіальної оборони та бійцям ЗСУ.

Окрім того, нині можна отримати хліб від компанії безкоштовно через мережу "Укрпошти".

"Головне наше завдання на сьогодні – оперативно реагувати на потреби населення та постачати продукцію. Щодня змінюється ситуація, відновлюють роботу торговельні точки на деокупованих територіях, і ми намагаємося в режимі реального часу налагоджувати постачання своєї продукції", – наводить слова Чуйка пресслужба "Київхліба".

Компанію створено 1996 року шляхом перетворення державного підприємства "Київхлібпром". До складу "Київхліба" до російського вторгнення входило дев'ять виробничих майданчиків у столиці та Київській області, сукупна потужність яких дозволяла щодня виробляти близько 400 тонн хліба, 30 тонн хлібобулочних виробів та 10 тонн кондитерських виробів. Усього асортимент їх продукції налічував близько 250 найменувань.

Підприємство у 2020 році отримало 35,1 млн грн чистого збитку проти 10,67 млн грн чистого прибутку роком раніше.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА