18:30 02.05.2022

"ДТЕК" у квітні відновив електропостачання понад 522 тис. сімей у Київській, Донецькій та Дніпропетровській областях

2 хв читати
"ДТЕК" у квітні відновив електропостачання понад 522 тис. сімей у Київській, Донецькій та Дніпропетровській областях

Енергохолдинг "ДТЕК" у квітні відновив електропостачання понад 522 тис. сімей у Київській, Донецькій та Дніпропетровській областях та відкрив 19 центрів обслуговування клієнтів (ЦОК), повідомляється у пресрелізі компанії у понеділок.

"Зокрема, світло з'явилося у будинках 226 тисяч сімей на Київщині. Фахівці компанії відновили мережі "ДТЕК" у Броварському районі та більшій частині Вишгородського району. Усі зусилля енергетиків спрямовані на те, щоб повернути електроенергію всім жителям Київської області до 1 червня", - зазначено у документі.

Наразі відновлювати мережі Київської області допомагають 13 ремонтних бригад з Одеської області, чотири – з Дніпропетровської та вісім – з Києва.

"За останній місяць електромонтери відновили електропостачання важливих об'єктів соціальної інфраструктури та органів місцевої влади: пологових будинків у Ворзелі, лікарень та водоканалів у Броварах, Ірпені, Бучі, Гостомелі, Іванкові, с. Загальці. Також зі світлом пожежна частина у Бучі, газорозподільний пункт у с. Плоске та вузол зв'язку в Макарові", - зазначив енергохолдинг.

За інформацією компанії, за останній місяць електромонтери "ДТЕК" також повернули світло 261 тисячі жителів у 329 населених пунктах Донецької області.

"У деякі будинки світло доводилося повертати два і більше разів через активні обстріли. Без світла залишаються ще 233 населені пункти Донбасу. Енергетики повернуть до них електропостачання, щойно Збройні сили України дозволять безпечне виконання робіт", - пояснили в "ДТЕК".

Як поінформували в компанії, наприкінці квітня ворожі обстріли активізувалися також у Дніпропетровській області, у зв'язку з чим енергетикам доводилося відновлювати мережі, пошкоджені ворожими ракетами у Криворізькому районі, для понад 10 тисяч сімей.

"ДТЕК" також допомагає державі, відновлюючи роботу ЦОКів, щоб наші клієнти могли швидко та зручно отримувати всі послуги, які надає компанія. У квітні відновили роботу 19 центрів обслуговування клієнтів: з них два – у Києві, вісім – у Київській області, п'ять – у Дніпропетровській та чотири – на Одещині", - доповнили в енергохолдингу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Експорт українським морським коридором за 7 міс. сягнув 33,8 млн тонн - Кубраков

Українсько-польські переговори аграрних асоціацій - є розуміння щодо широкої низки продуктів, щодо зерна рішення немає

Ранній кінець опалювального сезону заощадить до 500 млн куб. м газу

Пропозиція про реструктуризацію євробондів України, ймовірно, міститиме норму про часткове списання боргу

Найбільший виробник соняшникової олії Молдови зупинив два заводи й вимагає відновлення імпорту українського соняшнику

Латвійська airBaltic через три-шість місяців після відновлення польотів може розмістити в Києві п’ять власних літаків

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА