19:05 24.03.2022

Amazon запускає програму підтримки працевлаштування біженців

2 хв читати
Amazon запускає програму підтримки працевлаштування біженців

Американська компанія Amazon.com, Inc. запустила програму Welcome Door, у рамках якої пропонуватиме ресурси та підтримку для співробітників-біженців і гуманітарних іммігрантів, зокрема допомогу в отриманні громадянства, безкоштовну юридичну підтримку та наставництво.

Як зазначається в повідомленні, опублікованому на платформі Business Wire у четвер, у рамках цієї ініціативи компанія Amazon також відшкодує працівникам збори за продовження документа про дозвіл на роботу (EAD).

Співробітники також отримають доступ до можливостей підвищення кваліфікації, зокрема безкоштовне навчання в коледжі та навчання англійської мови як другої (ESL).

Ці нові ресурси пропонуватимуться співробітникам Amazon у США, починаючи з наступного місяця, і до кінця року компанія планує розширити програму в усьому світі.

"В Amazon у нас є безліч вакансій, і ми вітаємо різних людей, і ми пишаємося тим, що пропонуємо розширену підтримку біженцям у всьому світі", - йдеться в тексті повідомлення.

Крім Welcome Door Amazon підтримує українців через програму Tent Partnership for Refugees.

Amazon належить до компаній, які зобов'язалися забезпечити невідкладну і довгострокову підтримку людей, які залишають Україну.

"Оскільки мільйони людей тікають від війни та конфліктів у таких країнах, як Афганістан та Україна, хороша робота є одним із найдієвіших способів побудувати нове життя для біженців. Я сподіваюся, що програма Welcome Door надихне багато інших компаній на забезпечення цих неймовірно талановитих, винахідливих і відданих своїй справі людей інструментами та підтримкою, необхідними для їхнього кар'єрного розвитку", - наводяться у повідомленні слова виконувача обов'язків виконавчого директора, директора Tent Partnership for Refugees Вероніки Россіні.

Як повідомлялося, раніше Amazon Web Service (AWS), підрозділ американської компанії Amazon.com Inc., який займається хмарними платформами, припинив реєстрацію нових користувачів у РФ та Білорусі.

За підсумками 2021 року виторг Amazon підскочив на 22%, до $469,8 млрд, при цьому основним драйвером прибутку залишився хмарний сервіс компанії – Amazon Web Services (AWS).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА