09:56 14.12.2021

Мінінфраструктури підписало меморандум із катарською Al Rayyan Tourism Investment про залучення інвестицій на модернізацію готелю "Україна"

2 хв читати
Мінінфраструктури підписало меморандум із катарською Al Rayyan Tourism Investment про залучення інвестицій на модернізацію готелю "Україна"

Міністерство інфраструктури України 13 грудня 2021 року підписало меморандум про взаєморозуміння з катарським інвестором Al Rayyan Tourism Investment Co. W.L.L., повідомляється на сторінці міністерства у Facebook у вівторок.

Метою меморандуму є залучення інвестицій, розвиток туристичної та готельної інфраструктури. Зокрема, йдеться про інвестиції у модернізацію ДП "Готель "Україна".

Серед напрямів співпраці міністерства та інвестора: реалізація спільних проектів у галузі туризму; обмін досвідом розвитку готельного бізнесу; розробки концепції та перспективних планів розвитку готелю.

У планах - будівельні роботи й переобладнання готелю "Україна" за кошти приватного інвестора.

"Наступного року туристична галузь отримає рекордні видатки як для розвитку інфраструктури, так і для просування України у світі. Створення пільгових умов для підприємців у галузі та залучення іноземних інвесторів – логічний крок для підвищення ефективності державних інвестицій", - наведено в повідомленні слова міністра інфраструктури України Олександра Кубракова.

Ще один меморандум про співпрацю та взаєморозуміння, що передбачає відкриття Університету гостинності в Україні, підписало Державне агентство розвитку туризму з міжнародною освітньою компанією Al Rayyan W.L.L.

Сторони домовилися про створення Університету гостинності. Новий освітній заклад має стати частиною "Президентського університету", оскільки йдеться про інноваційні підходи та залучення найкращого світового досвіду.

Базові принципи майбутнього освітнього простору – залучення сучасних методик навчання, використання цифрових інструментів та імплементація успішного міжнародного досвіду у галузі гостинності.

"На сьогодні галузь потребує зміни підходів й адаптації навчальних програм і кваліфікаційних стандартів до реалій сьогодення і вимог ринку. Підписання меморандуму сприятиме відкриттю нового та сучасного Університету гостинності в Україні, підвищенню рівня освіти в туристичній галузі, що сприятиме збільшенню кількості кваліфікованих працівників та дасть потужний поштовх для розвитку туризму загалом", - наведено в повідомленні слова голови Державного агентства розвитку туризму України Мар'яни Олеськів.

Цього літа президент України Володимир Зеленський ініціював "Президентський університет", частиною якого стане Університет гостинності. Запланований старт роботи навчального закладу – вересень 2023 року.

Al Rayyan Tourism Investment Co. W.L.L (ARTIC) – одна з провідних світових міжнародних готельних груп. Вона входить до холдингу Al Faisal, головний офіс якого розташований у Катарі. Поточний інвестиційний портфель компанії включає понад 34 відомі та знакові об'єкти у центрі міста та курортних місцях на Близькому Сході та в Північній Африці, Європі та Північній Америці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА