20:58 07.05.2020

IKEA може запустити онлайн-магазин в Україні найближчими днями

2 хв читати
IKEA може запустити онлайн-магазин в Україні найближчими днями

Шведська компанія IKEA, найбільший у світі ритейлер меблів і товарів для дому, найближчими днями планує офіційно запустити онлайн-продаж в Україні, йдеться в офіційному коментарі компанії агентству "Інтерфакс-Україна".

"IKEA підтверджує свою прихильність Україні і планує якнайшвидше зробити асортимент функціональних продуктів із привабливим дизайном та цінами доступним якомога більшій кількості українців. Зараз ми активно працюємо над виходом на український ринок через відкриття інтернет-магазину... Зараз ми робимо все можливе, щоб найближчими днями офіційно запустити онлайн-продаж в Україні", - наведено в коментарі слова керівника IKEA в Україні Флоріана Мелле.

За його словами, попередній перегляд сайту доступний за адресою www.ikea.ua з актуальними на сьогодні цінами та асортиментом.

Водночас Мелле звернув увагу, що інформація про вихід IKEA на ринок України, оприлюднена деякими українськими ЗМІ в четвер, є недостовірною.

"Ця інформація була поширена через приватні канали в соціальних мережах, вона жодним чином не відображає офіційної позиції компанії", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, раніше у Facebook була оприлюднена інформація від імені координатора бізнес-клієнтів IKEA Ігоря Іуса про те, що IKEA підписала договір оренди з київським ТРЦ Blockbuster Mall, проте у зв'язку з епідемією коронавірусу дата відкриття магазину поки що не відома.

Раніше IKEA в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" повідомила, що аналізує наступні кроки та можливі дати запуску бізнесу в Україні у зв'язку з пандемією коронавірусу. Зокрема, раніше компанія повідомляла про намір запустити e-commerce у країні навесні-2020.

Як повідомлялося, у вересні 2018 року компанія IKEA офіційно заявила про відкриття першого в Україні магазину у форматі city store в 2019 році. Об'єкт мав відкритися в київському ТРЦ Ocean Mall. Однак пізніше ритейлер заявив, що у зв'язку із затримкою будівництва ТРЦ компанія розглядає альтернативні шляхи запуску бізнесу в Україні.

Влітку-2019 IKEA оголосила про запуск офіційного веб-сайту для українських споживачів і набір персоналу для роботи в першому магазині міського формату в Києві (майже 100 працівників). Відкриття магазину було заплановано на кінець 2019 року, проте наприкінці року компанія заявила, що вирішила спочатку запустити електронну комерцію (весна 2020 року), а після цього - фізичний магазин.

В Україні мережу розвиває "IKEA Південно-східна Європа", що є частиною IKEA Group (Ingka Holding B.V.). Компанія займається роздрібним бізнесом IKEA в Хорватії, Сербії, Румунії та Словенії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ICU погіршив прогноз зростання ВВП України у 2024 р. до 4,1% за покращення прогнозу інфляції до 6,4%

Фінансовий та операційний директори Ощадбанку перейшли в правління Сенс Банку

Зростання ВВП України за 3 міс.-2024 прискорилося приблизно до 4,5% - оцінка Мінекономіки

Кабмін продовжив чинний тариф на е/е для населення до 31 травня 2024 р.

Прем'єр: Пільгову ціну на газ продовжено до кінця літа, на світло - до кінця весни

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА