18:24 26.09.2018

Порошенко на зустрічі з бізнесменами в Нью-Йорку обговорив питання приватизації та збільшення інвестицій в Україну

2 хв читати
Порошенко на зустрічі з бізнесменами в Нью-Йорку обговорив питання приватизації та збільшення інвестицій в Україну

Президент України Петро Порошенко під час візиту до США обговорив із представниками американських ділових кіл подальше залучення іноземних інвестицій в економіку України.

Як повідомляє в середу прес-служба президента України, в зустрічі, яка відбулася в Нью-Йорку, взяли участь представники американських і транснаціональних компаній, які вже представлені в Україні або зацікавлені в розвитку бізнесу в нашій країні.

Під час зустрічі П.Порошенко розповів бізнесменам про макроекономічну ситуацію в країні та реформи, які суттєво поліпшили інвестиційний клімат і макроекономічну ситуацію в Україні в цілому.

"Під час більш ніж двогодинної розмови були обговорені питання бізнес-клімату, дерегуляції, податкової політики та досягнення останнього року в частині реформ законодавчої сфери. Також були представлені окремі бізнес-проекти, які планують реалізувати в Україні найближчим часом", - йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-служби українського президента, представники американського бізнесу, у свою чергу, відзначили впровадження антикорупційної політики в Україні, створення сприятливого інвестиційного клімату і продовження дерегуляції.

Також було наголошено на готовності американських компаній збільшувати інвестиції в Україну як результат відчутних реформ протягом останніх років.

"Окрему увагу було приділено питанням приватизації та подальшого залучення іноземних інвестицій в економіку України. Зокрема, представники однієї з аграрних компаній відзначили, що Україна сьогодні - найцікавіший і найконкурентніший ринок в Європі", - йдеться в повідомленні.

У зустрічі з П.Порошенком взяли участь керівники Holtec, AT&T, IBM Corporation, Boeing International, XCoal Energy & Resources, Motorola Solutions, GE Transportation, AM General, Bunge Ltd, Cargill, Inc., Coca - cola, Pepsico, Citi bank, Greenbrier, а також представники Американсько-Української ділової ради.

Американсько-Українську бізнес-раду (USUBC) було засновано в 1995 році. Станом на 2018 рік вона об'єднує понад 200 американських компаній, що працюють в Україні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Оприлюднено проєкт Національного плану з енергетики та клімату на період до 2030 р.

Модель оренди з правом викупу - оптимальна для вирішення питання доступності житла - мер Тростянця

Україна отримає від ЄІБ EUR560 млн для проєктів в енергетиці та відновленні житла

Зростання реального ВВП України в березні-2024 залишилося близьким до 5%

НБУ в четвер послабив гривню на 6 коп. - до нового мінімуму

ЄС розробить додаткові тарифи на російські та білоруські агропромислові товари

"Укрнафта" зменшить споживання електроенергії на своїх АЗК

Повноцінне відновлення експорту через морські порти для українського агросектору безальтернативне - УЗА

Україна до кінця травня експортує всі залишки зерна, що призведе до підвищення цін у країні та світі, - УЗА

"Укренерго" може застосовувати графіки обмеження промспоживачів в умовах дефіциту в період весняно-літньої ремонтної кампанії - CEO

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА