17:27 07.08.2018

МЕРТ створить національний перелік об'єктів критичної інфраструктури

1 хв читати

Міністерство економічного розвитку і торгівлі (МЕРТ) створило міжвідомчу експертну групу з питань захисту критичної інфраструктури на чолі з заступником міністра Юрієм Бровченком для створення національного переліку таких об'єктів, повідомило міністерство на сайті у вівторок.

"Проведення першого засідання новоствореної експертної групи заплановано на вересень цього року, зараз проводимо підготовку за секторами критичної інфраструктури з метою виявлення найпроблемніших питань", - цитує прес-служба Ю.Бровченка.

До складу групи також увійшли представники Мінекономрозвитку, Служби безпеки України, Державної фіскальної служби, Державної служби надзвичайних ситуацій, Міністерства інфраструктури, Міненерговугілля, Мінагрополітики, Національного банку України, Антимонопольного комітету, Міністерства тимчасово окупованих територій, Держводагентства, Держекоінспекції.

Як уточнює МЕРТ, експертна група також має розробити пропозиції про нові інструменти захисту критичної інфраструктури і визначити основи категоризації і паспортизації зазначених об'єктів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА