13:43 17.05.2018

Мультимодальне переміщення транзитних відправлень позитивно вплине на розвиток інфраструктури аеропортів - "Укрпошта"

1 хв читати
Мультимодальне переміщення транзитних відправлень позитивно вплине на розвиток інфраструктури аеропортів - "Укрпошта"

 ПАТ "Укрпошта" прогнозує позитивний вплив пілотного проекту з мультимодального переміщенню транзитних відправлень, узгодженого Кабінетом Міністрів України на 2018-2019 роки, на розвиток інфраструктури аеропортів та завантаження авіаліній, зазначається в повідомленні ПАТ.

"Зараз у нас будуть рівні умови у співпраці з поштовими операторами, як у національних пошт багатьох країн, серед яких Польща, Німеччина, країни Прибалтики, Чехія, Казахстан", - заявив в. о. генерального директора "Укрпошти" Ігор Смілянський.

Він зазначив, що разом з імпортом і експортом світові пошти активно розвивають транзитний бізнес, виконуючи функцію хабів для цілих регіонів.

Національний поштовий оператор зазначає, що завдяки пілотному проекту в Україні з'явиться можливість поступово запустити обробку транзитних поштових відправлень для Європи і Азії.

"Укрпошта" отримуватиме від партнерів консолідовані партії відправлень, оброблятиме їх на своїх місцях міжнародного поштового обміну (ММПО) і відправлятиме безпосередньо до країн призначення. Окрім збільшення обсягів обробленої пошти, це призведе до розвитку інфраструктури аеропортів та завантаження авіаліній", - наголошується в повідомленні "Укрпошти".

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів України погодив дати проведення пілотного проекту із впровадження мультимодального переміщення транзитних відправлень національного оператора поштового зв'язку та розширення співробітництва з міжнародними поштовими операторами.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЄБРР планує покрити до 50% ризику за новими сублізинговими договорами "ОТП Лізинг" на EUR80 млн

Доходи загального фонду держбюджету у квітні знизилися до 153,6 млрд грн

НБУ у вівторок зміцнив курс гривні на 15 коп.

НБУ завершує розробку законопроєкту про систему страхування воєнних ризиків в Україні

Довгострокове контрактування дозволить вітчизняним виробникам оборонної продукції розширити виробництво - "Українська бронетехніка"

Скасування ЄС мита допомогло українському ГМК під час війни, але потрібно прибрати з євроринку російську продукцію - менеджер "Метінвесту"

Миколаїв просить у Кабміну та Верховної Ради дозволу спрямовувати на відновлення житла кошти з місцевого бюджету

Мінфін США продовжив до листопада дозвіл на пов'язані з енергетикою операції з російськими банками

Дві шахти на Донеччині були знеструмлені через обстріл, аварійної допомоги з Європи 29 квітня не залучали - Міненерго

НБУ в понеділок послабив курс гривні на 6 коп.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА