10:22 11.04.2018

Німеччина готова додатково виділити EUR14 млн на Фонд енергоефективності - Зубко

1 хв читати
Німеччина готова додатково виділити EUR14 млн на Фонд енергоефективності - Зубко

Німеччина готова виділити EUR10 млн на проекти Фонду енергоефективності та EUR4 млн на підготовку енергоаудиторів та навчання співробітників Фонду, повідомив міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко.

"Уряд Німеччини готовий підписати договір з IFC - International Finance Corporation - про внесення додаткових EUR10 млн до мультидонорського фонд для співфінансування проектів Фонду енергоефективності України", - написав Г.Зубко на своїй сторінці в Facebook.

Він також повідомив, що уряд Німеччини узгодив імплементацію проекту технічної допомоги Україні в підготовці професійних енергоаудиторів та навчання співробітників Фонду в сумі EUR10 млн.

Як повідомлялося раніше, Кабмін добрив спільну з ЄС програму фінансування Фонду енергоефективності на EUR268 млн. За даними прес-служби Мінрегіону, допомога від ЄС в 2018 році становитиме EUR50 млн, у 2019 році - EUR54 млн.

У прес-службі також нагадали, що фінансування Фонду енергоефективності в 2018 р. з державного бюджету становитиме 1,6 млрд грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА