13:54 12.10.2023

"Укртелеком" завершив ремонт системи оповіщення про повітряну тривогу в Чернігові

1 хв читати
"Укртелеком" завершив ремонт системи оповіщення про повітряну тривогу в Чернігові

Найбільший в Україні оператор фіксованого зв'язку "Укртелеком" у ніч із середи на четвер завершив ремонт системи оповіщення про повітряну тривогу в Чернігові.

"Співробітники "Укртелекому" оперативно відреагували на сигнал про відсутність сигналу (повітряної тривоги) і, проаналізувавши ситуацію, дійшла висновку про лінійне пошкодження кабелю. О 1:00 12 жовтня послугу на 90% було відновлено. Вранці о 8:00 фахівці перевірили і підтвердили 100% працездатність послуги", - повідомила пресслужба "Укртелеком".

Зазначається, що пошкодження кабелю сталося на ділянці, де й раніше фіксувалися випадки його викрадення. На місці було затримано двох зловмисників, які намагалися втекти, кинувши інструмент і вже демонтований кабель. Зловмисників передано поліції, за фактом правопорушення відкрито кримінальне провадження.

"Роботи зі зміцнення каналів телефонної каналізації, яка була пошкоджена зловмисниками, тривають. Вони будуть завершені до кінця дня в четвер", - уточнили в пресслужбі "Укртелекому".

Раніше повідомлялося, що в середу через технічні проблеми в Чернігові тимчасово не вмикалися сирени. Для усунення несправностей було залучено фахівців "Укртелекому".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА