15:57 08.12.2021

Кур'єри "Нової пошти" почали приймати безконтактну оплату у смартфоні через ОщадPAY

1 хв читати
Кур'єри "Нової пошти" почали приймати безконтактну оплату у смартфоні через ОщадPAY

Кур'єри компанії "Нова пошта" почали приймати безконтактну оплату в смартфоні через ОщадPAY державного Ощадбанку (Київ) та платіжної системи Visa, повідомила прес-служба банку у середу.

"Клієнт може розрахуватися за відправлення та послуги доставки безконтактною карткою або пристроєм ApplePay чи GooglePay. Достатньо піднести платіжний засіб до смартфону кур'єра. Після оплати електронний чек буде відправлено клієнту в застосунок "Нової пошти", на Viber або SMS-повідомленням", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що кур'єру достатньо смартфона на базі Android із мобільним застосунком, який завантажується з Google Play.

Згідно з повідомленням, ОщадPAY користуються працівники адресної доставки з 10 регіонів України, зокрема Києва, Одеси, Львова, Черкас та Полтави.

Заснована у 2001 році ГК "Нова пошта" є лідером на ринку експрес-доставки в Україні. Мережа компанії складається з приблизно 7 тис. відділень у всій країні.

"Нова пошта" надає клієнтам повний спектр логістичних і пов'язаних із ними послуг. До групи входять українські та зарубіжні компанії, зокрема "Нова пошта", "НП Логістик", "Пост Фінанс" (система Forpost) і "Нова пошта Глобал".

Ощадбанк засновано 1991 року. Його єдиним власником є держава.

Згідно зі статистикою Нацбанку, на 1 жовтня 2021 року за розміром загальних активів Ощадбанк посідав у рейтингу 2-ге місце (247,44 млрд грн) серед 71 банку, що діяв у країні.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА