12:48 25.05.2023

Ізраїльські інвестори побудують у Бучі спорткомплекс за $1,2 млн

2 хв читати

Група ізраїльських інвесторів планують відкрити в Бучі сучасний спорткомплекс площею 2,7 тис. кв. м, передбачувані інвестиції $1,2 млн, пише The Jerusalem Post.

"Як і багато інших міст України, Буча перебуває в процесі реконструкції та отримує приплив міжнародних бюджетів. Однак фінансування недостатньо. Багато міст країни не в змозі самостійно впоратися з відшкодуванням збитків і потребують допомоги підприємницьких компаній та іноземних виконавчих компаній у найрізноманітніших галузях, особливо в сферах нерухомості, здоров'я та відпочинку, інфраструктури", - процитовано слова представника інвесторів Алекса Сотовського.

Повідомляють, що майбутній спорткомплекс у Бучі розташований у новому сучасному торговому центрі, побудованому в місті два роки тому. Відкриття спорткомплексу заплановано на серпень цього року.

У ньому буде плавальний басейн, дитячі басейни з підігрівом, спеціальний басейн для немовлят, спа-зона з роздягальнями, джакузі, сауна, спеціалізовані зали для різних спортивних дисциплін, тренажерна зала, зона для функціональних тренувальних зон, спеціально відведені місця для індивідуальних та групових тренувань, комплекс бойових мистецтв та центр захопливих занять для дітей, що включатиме літні табори, різноманітні спортивні секції та ігрові кімнати.

За словами Сотовського, фізичне відродження українських міст має доповнюватися зусиллями з психологічного та емоційного зцілення, яке необхідне жителям країни, особливо тим, хто проживає в охоплених конфліктами районах.

"Багато досліджень показують, що заняття спортом позитивно впливають на психіку і дуже допомагають у зниженні стресу, боротьбі з тривогою і поліпшенні настрою. В Україні люди жадають цього. Вони шукають знайомі точки розсудливості та нормальності. Українці намагаються повернутися до нормального життя і відновити своє життя, зокрема за рахунок занять спортом", - додав він.

За його словами, вже відзначено значне зростання попиту на реєстрацію в спортзалах в основних містах країни, і очікується, що потік збільшуватиметься мірою того, як країна повернеться до нормального життя.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА