15:14 16.11.2020

У Києві відбувся 5-й ювілейний турнір з тхеквондо Kyiv Open за участі спортсменів з України та Молдови

3 хв читати
У Києві відбувся 5-й ювілейний турнір з тхеквондо Kyiv Open за участі спортсменів з України та Молдови

У Києві 13 листопада пройшов 5-й ювілейний відкритий турнір з тхеквондо Kyiv Open 2020. У змаганнях у розділі керугі взяли участь близько 200 спортсменів з чотирьох областей України, Києва та Республіки Молдова. Загалом переможці здобули майже 150 медалей.

Захід відбувся у столичному СК "Венето-спорт". У турнірі взяли участь Київ, Київська, Одеська, Вінницька та Дніпропетровська області. Їх представляли команди та спортивні клуби ДЮСШ 3 "Спартак" (Київ); "Дунаміс" (Київська область); команда Одеської обласної федерації; команда Вінницької обласної федерації; клуб "Сильна нація" (Київ).

З Молдови на змагання прибули 34 спортсмени.

Церемонію відкриття відвідали віце-президенти Громадської спілки "Спілка тхеквондо України" (СТУ) Сергій Кіпоренко, Артур Седракян і Олександр Орловський.

"Мотивація спортсмена – це змагання. Коли немає змагань, він починає хандрити та думати: "Навіщо воно мені потрібно?". Саме турнір такого рівню дає можливість встряхнутися спортсмену. Тому всі ті, хто дійсно прагне розвитку сили, духу, честі, - сьогодні тут", - зазначив віце-президент СТУ Сергій Кіпоренко.

За перші місця боролися тхеквондисти від 6 до 18 років у 6-ти вікових категоріях:

- діти (2014-2013 р.н.)

- молодші юнаки (2012-2011 р.н.)

- юнаки (2010-2009 р.н.)

- кадети (2008-2006 р.н.)

- юніори (2005-2003 р.н.)

- дорослі чоловіки (2002 р.н. та раніше)

Змагання на трьох даянгах проходили під керівництвом 16 суддів. Головний суддя – суддя міжнародної категорії Тамара Талах (Київ).

За результатами турніру між переможцями Kyiv Open було розподілено 48 золотих медалей, 48 – срібних та 47 – бронзових, відповідно до вікових категорій. Усі призери отримали подарунки від спонсорів турніру.

"Пандемія похитнула рівень тхеквондо у всьому світі. Ми дуже вдячні за можливість приїхати до Києва та виступити. У нас у Молдові не проводять турнірів, все заборонено, тому ми із задоволенням приїхали на Kyiv Open, незважаючи на всі труднощі та вимоги через карантин, які ми подолали", - поділився враженнями тренер з тхеквондо Ігор Дмитрук (Молдова).

Організатори події - Громадська спілка "Спілка тхеквондо України" (СТУ), Громадська організація "Федерація тхеквондо (ВТФ) міста Києва", ТОВ "UTP" (Ukraine Taekwondo Promotion) - забезпечили дотримання всіх норм безпеки в умовах національного карантину. Турнір проходив без глядачів.

Генеральний партнер Kyiv Open 2020 – Samsung Electronics Україна.

Відкритий турнір з тхеквондо Kyiv Open починає історію з 2013 року. За час існування в змаганнях взяли участь більше 1200 спортсменів зі всіх областей України, а також Вірменії, Азербайджану, Молдови та Білорусі. У різні роки свято спорту відвідали президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка, посол Республіки Корея Кім Ин-Цжун (2013) та консули посольства Республіки Корея в Україні, президент Samsung Ukraine, представники КМДА, головні тренери Федерації тхеквондо Іспанії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

НОК розробляє протокол поведінки українських спортсменів з атлетами з РФ на Олімпіаді-2024 у Парижі - Гутцайт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА